Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Genç erkeklerin şampiyonu İncirliova Spor Lisesi

SPOR 17.01.2018 - 16:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4877+ kez okundu.
 

Genç erkeklerin şampiyonu İncirliova Spor Lisesi

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa koordine edilen “2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Genç Erkek (B) Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları” tamamlandı.

AYDIN- Okullar Arası Voleybol Genç Kızlar (B) kategorisinin tamamlanmasının ardından aynı gün Okullar Arası Voleybol Genç Erkek (B) kategorisi tamamlandı. Efeler Atatürk Spor Salonu’nda İncirliova Spor Lisesi’nin Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi’ni 3-0’lık skorla mağlup edip turnuva tamamlandı. Şampiyon İncirliova Spor Lisesi 28 Kasım 2017 tarihinde başlayan, 8 okul takımının katıldığı ve puan usulüne göre oynanan 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Genç Erkekler (B) Voleybol İl Birinciliği Turnuvası’nın şampiyonu İncirliova Spor Lisesi, 2’nci Kuşadası Ayşıl-Oğuz Başöz Çok Program Lisesi, 3’üncü Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi oldu. Müsabakaların tamamlanmasının ardından Efeler Atatürk Spor Salonu’nda ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül töreninde derece elde eden okul takımlarına Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kupa, madalya ve başarı belgesi takdim edildi. Ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Coşkun Parlakyalçın, Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu ve Okulsporları İl Temsilcisi Ayhan Afşar katıldı. Aydın’ı İki Okul Takımı Temsil Edecek 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Genç Erkekler (B) Voleybol İl Birinciliği Turnuvası’nda şampiyon olan İncirliova Spor Lisesi ile 2’nci olan Kuşadası Ayşıl-Oğuz Başöz Çok Program Lisesi Aydın’ı gruplarda temsil edecekler. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Genç Erkekler (B) Voleybol İl Birinciliği Turnuvasında derece elde eden takımları tebrik etti ve ilimizi gruplarda temsil edecek olan İncirliova Spor Lisesi ile Kuşadası Ayşıl-Oğuz Başöz Çok Program Lisesine başarılar diledi.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa koordine edilen “2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Genç Erkek (B) Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları” tamamlandı.

AYDIN- Okullar Arası Voleybol Genç Kızlar (B) kategorisinin tamamlanmasının ardından aynı gün Okullar Arası Voleybol Genç Erkek (B) kategorisi tamamlandı. Efeler Atatürk Spor Salonu’nda İncirliova Spor Lisesi’nin Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi’ni 3-0’lık skorla mağlup edip turnuva tamamlandı.

Şampiyon İncirliova Spor Lisesi

28 Kasım 2017 tarihinde başlayan, 8 okul takımının katıldığı ve puan usulüne göre oynanan 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Genç Erkekler (B) Voleybol İl Birinciliği Turnuvası’nın şampiyonu İncirliova Spor Lisesi, 2’nci Kuşadası Ayşıl-Oğuz Başöz Çok Program Lisesi, 3’üncü Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi oldu.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından Efeler Atatürk Spor Salonu’nda ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül töreninde derece elde eden okul takımlarına Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kupa, madalya ve başarı belgesi takdim edildi. Ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Coşkun Parlakyalçın, Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu ve Okulsporları İl Temsilcisi Ayhan Afşar katıldı.

Aydın’ı İki Okul Takımı Temsil Edecek

2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Genç Erkekler (B) Voleybol İl Birinciliği Turnuvası’nda şampiyon olan İncirliova Spor Lisesi ile 2’nci olan Kuşadası Ayşıl-Oğuz Başöz Çok Program Lisesi Aydın’ı gruplarda temsil edecekler.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Genç Erkekler (B) Voleybol İl Birinciliği Turnuvasında derece elde eden takımları tebrik etti ve ilimizi gruplarda temsil edecek olan İncirliova Spor Lisesi ile Kuşadası Ayşıl-Oğuz Başöz Çok Program Lisesine başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.