Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Genç Belediyeci kalbine yenildi

SAĞLIK 05.08.2018 - 13:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3925+ kez okundu.
 

Genç Belediyeci kalbine yenildi

Kuşadası’nda kalp krizi geçiren belediye çalışanı hayatını kaybetti.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi’nde geri dönüşüm personeli olarak çalışan bir işçi görevi başında kalp krizi geçirdi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan belediye işçisi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı geri dönüşüm hizmetlerinde işçi olarak çalışan 30 yaşındaki Murat Güner, bugün görevi başında kalp krizi geçirdi. 112 sağlık ekipleri tarafından Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Murat Güner, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Murat Güner’in hayatını kaybetmesi mesai arkadaşları arasında büyük üzüntüye sebep olurken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenaze İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Kuşadası’nda kalp krizi geçiren belediye çalışanı hayatını kaybetti.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi’nde geri dönüşüm personeli olarak çalışan bir işçi görevi başında kalp krizi geçirdi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan belediye işçisi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı geri dönüşüm hizmetlerinde işçi olarak çalışan 30 yaşındaki Murat Güner, bugün görevi başında kalp krizi geçirdi. 112 sağlık ekipleri tarafından Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Murat Güner, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Murat Güner’in hayatını kaybetmesi mesai arkadaşları arasında büyük üzüntüye sebep olurken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenaze İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.