Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

'Gelin, yol rezaletini çözmeye çalışın!'

SİYASET 20.03.2019 - 13:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3471+ kez okundu.
 

'Gelin, yol rezaletini çözmeye çalışın!'

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, AK Parti Aydın Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’a çağrı yaptı:

AYDIN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a, “Gelin Aydın’a yıllar sonra bir iyiliğiniz dokunsun. Söke - Kuşadası ve Söke – Didim Yolları’ndaki rezaleti çözmeye çalışın” çağrısı yaptı. Ekinde fotoğraflarla yazılı bir açıklama yapan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Yerel seçimlere 10 gün kaldı. Aydın ise kararını çoktan verdi, Büyükşehir Belediye Başkanımız ‘Özlem Çerçioğlu ile yola devam’ dedi. Hal böyle olunca, Aydın’da yaşayan bizlerin müzmin ve müstakbel mağlup Milletvekili Mustafa Savaş’tan tek bir beklentisi kaldı” kaldı dedi. Aydın’ın, 17 yıllık AKP iktidarı boyunca hiçbir hizmet alamadığını belirten Başkan Çankır, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Mustafa Savaş’ın da içinde olduğu iktidar milletvekili ve bakan zevatı, Aydın’a yılda birkaç kez uğradılar ve her gelişlerinde aynı vaatleri tekrar tekrar müjdelediler. ‘Adliye’ dediler, ‘otoyol’ dediler. Fakat sonuç, tek bir çakılı çiviye dahi sahip olmayan bir hükümet. Bakın Sayın Savaş; önümüz turizm sezonu. Millet sizin Denizli Otobanı masalınızı dinlemiyor bile artık. Gelin Aydın’a yıllar sonra bir iyiliğiniz dokunsun. Şu seçim sonucunu alıp Ankara yollarına düştükten sonra ilk iş, turizm beldelerimizin sorunlarına el atın. Ne yazık ki, aylardır diyemiyorum, yıllardır bitiremediğiniz ve Karayolları sorumluluğundaki, Söke - Kuşadası ve Söke – Didim Yolları’ndaki rezaleti çözmeye çalışın. Boş laf üretmeyi bırakın artık, insanlara ödedikleri vergilerin karşılığını verin. Hizmet üretin, icraat yapın boş laf değil. Ya da mertçe çıkıp ‘Ben Karayolları’na bu yolu tamamlatamıyorum’ deyin, Büyükşehir Belediyemizden yardım isteyin de insanlar bu çileden ve kirlilikten kurtulsun.”
CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, AK Parti Aydın Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’a çağrı yaptı:

AYDIN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a, “Gelin Aydın’a yıllar sonra bir iyiliğiniz dokunsun. Söke - Kuşadası ve Söke – Didim Yolları’ndaki rezaleti çözmeye çalışın” çağrısı yaptı.

Ekinde fotoğraflarla yazılı bir açıklama yapan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Yerel seçimlere 10 gün kaldı. Aydın ise kararını çoktan verdi, Büyükşehir Belediye Başkanımız ‘Özlem Çerçioğlu ile yola devam’ dedi. Hal böyle olunca, Aydın’da yaşayan bizlerin müzmin ve müstakbel mağlup Milletvekili Mustafa Savaş’tan tek bir beklentisi kaldı” kaldı dedi.

Aydın’ın, 17 yıllık AKP iktidarı boyunca hiçbir hizmet alamadığını belirten Başkan Çankır, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Mustafa Savaş’ın da içinde olduğu iktidar milletvekili ve bakan zevatı, Aydın’a yılda birkaç kez uğradılar ve her gelişlerinde aynı vaatleri tekrar tekrar müjdelediler. ‘Adliye’ dediler, ‘otoyol’ dediler. Fakat sonuç, tek bir çakılı çiviye dahi sahip olmayan bir hükümet.

Bakın Sayın Savaş; önümüz turizm sezonu. Millet sizin Denizli Otobanı masalınızı dinlemiyor bile artık. Gelin Aydın’a yıllar sonra bir iyiliğiniz dokunsun. Şu seçim sonucunu alıp Ankara yollarına düştükten sonra ilk iş, turizm beldelerimizin sorunlarına el atın.

Ne yazık ki, aylardır diyemiyorum, yıllardır bitiremediğiniz ve Karayolları sorumluluğundaki, Söke - Kuşadası ve Söke – Didim Yolları’ndaki rezaleti çözmeye çalışın.

Boş laf üretmeyi bırakın artık, insanlara ödedikleri vergilerin karşılığını verin. Hizmet üretin, icraat yapın boş laf değil. Ya da mertçe çıkıp ‘Ben Karayolları’na bu yolu tamamlatamıyorum’ deyin, Büyükşehir Belediyemizden yardım isteyin de insanlar bu çileden ve kirlilikten kurtulsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.