Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gelecek Partisi İl Başkanlığı Aydın basınıyla buluştu

SİYASET 24.10.2020 - 14:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2408+ kez okundu.
 

Gelecek Partisi İl Başkanlığı Aydın basınıyla buluştu

Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan, GARPARK Tesislerinde, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

AYDIN - Gelecek Partisi Aydın İl Teşkilatı'nda, 3 Ekim'de yapılan kongrede görevi, Aydın Kurucu İl Başkanı Ali İhsan Dilmen’den devralan Selçuk Yasan, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. Düzenlenen Kahvaltılı Basın Toplantısında; Gelecek Parti Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Sabırlı, Ayla Kavroz, Hüsnü Milli, Yılmaz Kutay, Ayhan Özsu, Seher Alaca, B. Kübra Ünal, Sezgin Taşkıran, Kadir İnce, Bülent Sakman, Kıvanç Topal, Orhan Akagündüz ve Gelecek Partisi Efeler İlçe Başkanı Ali Kaya’nın da katıldığı basın toplantısında, İl Başkanı Selçuk Yasan Aydın ve ülke gündemini değerlendirdi. Aydın-Efeler GARPARK Tesislerinde düzenlenen kahvaltıda, yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Yönetimi ile birlikte ev sahipliği yaptığı kahvaltıda, İl Başkanı Yasan öncelikle kendisini tanıttı. 1 Kasım 1976 tarihinde Almanya’da doğduğunu belirten Yasan, “Almanya’da hukuk danışmanlığı ve bankacılık eğitimi aldıktan sonra, 2011 yılında Türkiye’ye dönüş yaptım. Ardından burada özel bir şirkette yurtdışı pazarlama müdürlüğü görevinde bulundum. 2016 yılında da kendi şirketlerimi kurdum. İşlettiğimiz çağrı merkezlerimizin faaliyetleri kapsamında sadece Almanya ile çalışıyoruz. Bu yıl siyasete girdik, bize nasip oldu. Bildiğiniz gibi Aydın’da kongremizi gerçekleştirdik. Kongreye tek aday olarak katıldım ve il başkanlığı görevine getirildim. 17 İLÇE TEŞKİLATIMIZI TAMAMLIYORUZ Tabi diğer partilerde olduğu gibi bizde teşkilatlarımızı kurmakta zorlandık bu Pandemi sürecinde. Şu an 6 tane ilçemizi atadık bunlar Nazilli, Efeler, Kuşadası, Didim, Söke ve Koçarlı İlçelerimize teşkilatlandırdık. 6 ilçe teşkilatımızı tamamladıktan sonra tüzüğümüze göre Aydın İl kongremizi yapmaya hak kazandık. 17 İlçe teşkilatlarımızı yılsonuna kadar tamamlayacağız. Önümüzdeki hafta başı önce İncirliova ardından Germencik, Sultanhisar, Karacasu, Bozdoğan ve Yenipazar ilçelerinde çalışmalarımızı, görüşmelerimizi yapıyoruz ve hafta sonuna kadar da atamalarını yapacağız. 01 Kasım 2020 tarihinde Ankara’da büyük kongremiz olacak hazırlıklarımızı hızlı bir şekilde tamamlıyoruz. Vizyonumuz ve misyonumuz da belli malum Sayın genel başkanımızın da zikrettiği gibi partimiz ne sağ kesime nede sol kesime hitap ediyor. Partimiz merkez olarak her görüşe hitap ediyor. Siyaset yapmak isteyen herkese kapımız açık gelsinler bizde siyaset yapsınlar, bizde ayrım ve ayrıcalık yok. Partimizin 152 kurucusu var bu kurucularımız her görüşe sahiptiler ama bugün genel başkanımız Sayın Davutoğlu’nun yol arkadaşları, tabi ki bizimde. Biz partiyi kurarken ayrım yapmadık diyor genel başkanımız. Aydın’da 3200 üyemiz var resmiyette. İlçe teşkilatlarımız ve büyük kongremizi tamamladıktan sonra saha çalışmalarımızı hız vereceğiz” dedi. Yönetim Kurulu Üyeleriyle toplu fotoğraf çekimiyle toplantı sonladı.
Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan, GARPARK Tesislerinde, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

AYDIN - Gelecek Partisi Aydın İl Teşkilatı'nda, 3 Ekim'de yapılan kongrede görevi, Aydın Kurucu İl Başkanı Ali İhsan Dilmen’den devralan Selçuk Yasan, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

Düzenlenen Kahvaltılı Basın Toplantısında; Gelecek Parti Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Sabırlı, Ayla Kavroz, Hüsnü Milli, Yılmaz Kutay, Ayhan Özsu, Seher Alaca, B. Kübra Ünal, Sezgin Taşkıran, Kadir İnce, Bülent Sakman, Kıvanç Topal, Orhan Akagündüz ve Gelecek Partisi Efeler İlçe Başkanı Ali Kaya’nın da katıldığı basın toplantısında, İl Başkanı Selçuk Yasan Aydın ve ülke gündemini değerlendirdi.

Aydın-Efeler GARPARK Tesislerinde düzenlenen kahvaltıda, yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Yönetimi ile birlikte ev sahipliği yaptığı kahvaltıda, İl Başkanı Yasan öncelikle kendisini tanıttı.

1 Kasım 1976 tarihinde Almanya’da doğduğunu belirten Yasan, “Almanya’da hukuk danışmanlığı ve bankacılık eğitimi aldıktan sonra, 2011 yılında Türkiye’ye dönüş yaptım. Ardından burada özel bir şirkette yurtdışı pazarlama müdürlüğü görevinde bulundum.

2016 yılında da kendi şirketlerimi kurdum. İşlettiğimiz çağrı merkezlerimizin faaliyetleri kapsamında sadece Almanya ile çalışıyoruz. Bu yıl siyasete girdik, bize nasip oldu.

Bildiğiniz gibi Aydın’da kongremizi gerçekleştirdik. Kongreye tek aday olarak katıldım ve il başkanlığı görevine getirildim.

17 İLÇE TEŞKİLATIMIZI TAMAMLIYORUZ

Tabi diğer partilerde olduğu gibi bizde teşkilatlarımızı kurmakta zorlandık bu Pandemi sürecinde. Şu an 6 tane ilçemizi atadık bunlar Nazilli, Efeler, Kuşadası, Didim, Söke ve Koçarlı İlçelerimize teşkilatlandırdık.

6 ilçe teşkilatımızı tamamladıktan sonra tüzüğümüze göre Aydın İl kongremizi yapmaya hak kazandık.

17 İlçe teşkilatlarımızı yılsonuna kadar tamamlayacağız. Önümüzdeki hafta başı önce İncirliova ardından Germencik, Sultanhisar, Karacasu, Bozdoğan ve Yenipazar ilçelerinde çalışmalarımızı, görüşmelerimizi yapıyoruz ve hafta sonuna kadar da atamalarını yapacağız.

01 Kasım 2020 tarihinde Ankara’da büyük kongremiz olacak hazırlıklarımızı hızlı bir şekilde tamamlıyoruz.

Vizyonumuz ve misyonumuz da belli malum Sayın genel başkanımızın da zikrettiği gibi partimiz ne sağ kesime nede sol kesime hitap ediyor. Partimiz merkez olarak her görüşe hitap ediyor. Siyaset yapmak isteyen herkese kapımız açık gelsinler bizde siyaset yapsınlar, bizde ayrım ve ayrıcalık yok.

Partimizin 152 kurucusu var bu kurucularımız her görüşe sahiptiler ama bugün genel başkanımız Sayın Davutoğlu’nun yol arkadaşları, tabi ki bizimde. Biz partiyi kurarken ayrım yapmadık diyor genel başkanımız. Aydın’da 3200 üyemiz var resmiyette. İlçe teşkilatlarımız ve büyük kongremizi tamamladıktan sonra saha çalışmalarımızı hız vereceğiz” dedi.

Yönetim Kurulu Üyeleriyle toplu fotoğraf çekimiyle toplantı sonladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.