Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Geleceğin yetenekleri bu yarışta belirlenecek

SPOR 17.09.2019 - 16:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3435+ kez okundu.
 

Geleceğin yetenekleri bu yarışta belirlenecek

250 NK Kupası hazırlıkları tamamlandı.

AYDIN - Uğur Motorlu Araçlar ve Türkiye Motosiklet Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen CF Moto 250 Kupası heyecanı başladı. Uşak’ta 21-22 Eylül tarihlerinde Uşak Belediyesi Süpermoto Yarış Pisti’nde gerçekleşecek olan 250 NK Kupası 1. etap yarışları için tüm hazırlıklar tamamlandı. Uğur Motorlu Araçlar ve Türkiye Motosiklet Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen CF Moto 250 Kupası’nda yarışacak sporcular ilk kez yarış heyecanı yaşayacak. Geleceğin yarışçılarının yetişeceği CF Moto 250 Kupası’nda seçmeleri kazanıp, eğitimlere katılan sporcular, Uşak Belediyesi Süpermoto Pisti’nde yeteneklerini sergileyecekler. Nisan ayında ilk seçmelerin yapıldığı 50 genç arasından seçilen en yetenekli 15 yarışçı adayı 1,370 metre uzunluğundaki pistte bütün hünerlerini sergileyecek. Motor sporlarının en keskin virajlarında çekişmeli mücadelelerinin yaşanacağı CF Moto 250 NK Kupası yarışlarında izleyenler heyecana ortak olacak.
250 NK Kupası hazırlıkları tamamlandı.

AYDIN - Uğur Motorlu Araçlar ve Türkiye Motosiklet Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen CF Moto 250 Kupası heyecanı başladı. Uşak’ta 21-22 Eylül tarihlerinde Uşak Belediyesi Süpermoto Yarış Pisti’nde gerçekleşecek olan 250 NK Kupası 1. etap yarışları için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Uğur Motorlu Araçlar ve Türkiye Motosiklet Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen CF Moto 250 Kupası’nda yarışacak sporcular ilk kez yarış heyecanı yaşayacak. Geleceğin yarışçılarının yetişeceği CF Moto 250 Kupası’nda seçmeleri kazanıp, eğitimlere katılan sporcular, Uşak Belediyesi Süpermoto Pisti’nde yeteneklerini sergileyecekler.

Nisan ayında ilk seçmelerin yapıldığı 50 genç arasından seçilen en yetenekli 15 yarışçı adayı 1,370 metre uzunluğundaki pistte bütün hünerlerini sergileyecek. Motor sporlarının en keskin virajlarında çekişmeli mücadelelerinin yaşanacağı CF Moto 250 NK Kupası yarışlarında izleyenler heyecana ortak olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.