Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Geleceğin muhasebecileri

GÜNCEL 15.05.2017 - 15:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2792+ kez okundu.
 

Geleceğin muhasebecileri

Davutlar Şukufe Cemal Özbaş Çok Programlı Anadolu Lisesi 10.Sınıf Muhasebe Bölümü öğrencileri Kuşadası Ticaret Odası’nı gezdiler, Oda faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.

AYDIN- Okul Müdür Yardımcısı Neşe Sakallıoğlu ve Muhasebe Finans Öğretmenleri Aynur Demirbaş’ın eşlik ettiği öğrenciler, daha sonra Kuşadası Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda Kuşadası SMMMO Temsilcisi Alihsan Uğur, Adnan Menderes Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Cengiz, DoubleTree By Hilton Kuşadası Muhasebe Müdürü Uğur Tikir ve Kuşadası Ticaret Odası Genel Sekreteri Burhan Sezer ile biraraya gelerek mesleki bilgiler aldılar. Öğrenciler, muhasebe mesleğinin önemi, özel sektör çalışmaları, mesleki sıkıntılar, ofis açma, mali müşavirlik ve kamu çalışmaları hakkında sorularına cevap buldular ve kendilerine bu fırsatı tanıyan Kuşadası Ticaret Odası Yönetimine teşekkür ettiler.
Davutlar Şukufe Cemal Özbaş Çok Programlı Anadolu Lisesi 10.Sınıf Muhasebe Bölümü öğrencileri Kuşadası Ticaret Odası’nı gezdiler, Oda faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.

AYDIN- Okul Müdür Yardımcısı Neşe Sakallıoğlu ve Muhasebe Finans Öğretmenleri Aynur Demirbaş’ın eşlik ettiği öğrenciler, daha sonra Kuşadası Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda Kuşadası SMMMO Temsilcisi Alihsan Uğur, Adnan Menderes Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Cengiz, DoubleTree By Hilton Kuşadası Muhasebe Müdürü Uğur Tikir ve Kuşadası Ticaret Odası Genel Sekreteri Burhan Sezer ile biraraya gelerek mesleki bilgiler aldılar.

Öğrenciler, muhasebe mesleğinin önemi, özel sektör çalışmaları, mesleki sıkıntılar, ofis açma, mali müşavirlik ve kamu çalışmaları hakkında sorularına cevap buldular ve kendilerine bu fırsatı tanıyan Kuşadası Ticaret Odası Yönetimine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.