Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

GEKA Yönetimi toplanıyor

EKONOMİ 12.10.2016 - 20:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1638+ kez okundu.
 

GEKA Yönetimi toplanıyor

Güney Ege Bölgesi’nin gelişmesi ve kalkınması için faaliyetlerini sürdürdüğü belirtilen GEKA’nın 86. Yönetim Kurulu Toplantısı’nın, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yapılacağı bildirildi.

AYDIN- Daha önce açıklanıp ileri bir tarihe ertelenen toplantının 13 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10:00’da, Korumar Otel’de gerçekleştirileceği belirtildi. Toplantının, GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Muğla Valisi Amir Çiçek’in başkanlığında Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşeceği açıklandı. Açıklamada, “Bölgemizin kalkınmasına yönelik gündem maddelerinin ve projelerin konuşulacaktır” denildi. Toplantının açılış bölümü basına açık olacak.
Güney Ege Bölgesi’nin gelişmesi ve kalkınması için faaliyetlerini sürdürdüğü belirtilen GEKA’nın 86. Yönetim Kurulu Toplantısı’nın, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yapılacağı bildirildi.

AYDIN- Daha önce açıklanıp ileri bir tarihe ertelenen toplantının 13 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10:00’da, Korumar Otel’de gerçekleştirileceği belirtildi.

Toplantının, GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Muğla Valisi Amir Çiçek’in başkanlığında Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşeceği açıklandı.

Açıklamada, “Bölgemizin kalkınmasına yönelik gündem maddelerinin ve projelerin konuşulacaktır” denildi.

Toplantının açılış bölümü basına açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.