Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

GEKA Yönetim Kurulu, Aydın’da

EKONOMİ 28.09.2015 - 09:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3658+ kez okundu.
 

GEKA Yönetim Kurulu, Aydın’da

Aydın, Denizli ve Muğla illerinden oluşan Güney Ege Bölgesi’nin gelişmesi ve kalkınması için faaliyetlerini sürdüren Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) 74. Yönetim Kurulu toplantısı Aydın’da gerçekleştirilecek.

Aydın, Denizli ve Muğla illerinden oluşan Güney Ege Bölgesi’nin gelişmesi ve kalkınması için faaliyetlerini sürdüren Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın 74. Yönetim Kurulu toplantısı, 29 Eylül 2015 Salı günü saat 10.00’da Aydın Valiliği’nde gerçekleştirilecek. Toplantıya Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Muğla Valisi Amir Çiçek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata katılacak. GEKA Yönetim Kurulu toplantısında, Güney Ege bölgesinin kalkınmasına yönelik gündem maddeleri ve projeler konuşulacak.
Aydın, Denizli ve Muğla illerinden oluşan Güney Ege Bölgesi’nin gelişmesi ve kalkınması için faaliyetlerini sürdüren Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) 74. Yönetim Kurulu toplantısı Aydın’da gerçekleştirilecek.

Aydın, Denizli ve Muğla illerinden oluşan Güney Ege Bölgesi’nin gelişmesi ve kalkınması için faaliyetlerini sürdüren Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın 74. Yönetim Kurulu toplantısı, 29 Eylül 2015 Salı günü saat 10.00’da Aydın Valiliği’nde gerçekleştirilecek. Toplantıya Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Muğla Valisi Amir Çiçek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata katılacak.

GEKA Yönetim Kurulu toplantısında, Güney Ege bölgesinin kalkınmasına yönelik gündem maddeleri ve projeler konuşulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.