Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

GEKA destekli proje hayata geçirildi

SAĞLIK 20.08.2015 - 15:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3988+ kez okundu.
 

GEKA destekli proje hayata geçirildi

Didim Ticaret Odasınca hazırlanan ve Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın GEKA desteğiyle hayat geçirilen İnteraktif Tanıtım sitesi tamamlandı. İnteraktif tanıtım sitesi www.didimgezgini.com adı altında hizmete girdi.

Didim Ticaret Odasınca hazırlanan ve GEKA’nın desteğiyle hayat geçirilen İnteraktif Tanıtım sitesi tamamlandı. Didim’in tanıtımına katkı sağlanması amacıyla Ticaret Odasınca hazırlanan ve GEKA tarafından desteklenen “Didim İnteraktif Tanıtım Sistemi” www.didimgezgini.com adı altında hizmete girdi. Tatil öncesi Didim’i araştıranların doğru bilgiye ulaşmasını kolaylaştırmak ve Didim’e gelen kişilerin daha çok yer görmesini sağlanması amacıyla hazırlanan projede Yaz döneminde turistlerin dinlenme, eğlenme, gezme isteklerini karşılayacakları farklı yerler görmeye eğilimleri göz önüne alınarak hazırlandı. İnternet ve sosyal medyanın ihmal edilemeyecek kadar önemli bir noktaya geldiği günümüzde tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerinin bilişim teknolojileri ve yenilikçi yöntemlerle, proje sunulurken kıyı turizmi ile alternatif turizm seçenekleri entegre etmek, herşey dahil sisteminin dezavantajlarını ortadan kaldırmak, küçük otellerin etkinliğini arttırmak için proje hazırlandı. Hazırlanan projede Özellikle etkileşimli ve sosyal ağlarla entegre tanıtım sitesi, android ve ios uyumlu olacak, kullanıcının yerini GPS kullanarak tespit edecek, alternatifli olarak gidebilecekleri yerleri yol tarifi, gidilecek yerin bilgileri ve fotoğraflarıyla sunarken, Sitede kumsallar, tarihi yerler ve benzeri başlıklar ayrı ayrı kategorilerde yer alacak ve her birinin ulaşım yolları, özellikleri gibi bilgiler interaktif olarak sağlanıyor. Hazırlanan didimgezgini adlı sitede “Neden Didim” “Bul adı altında çevre ve kategori, yerimi bul ve bul başlıkları” “Keşfet adı altında yeni yerlerin keşfi” “Galeri’de Didim ile ilgili fotoğraflar” gibi başlıklar altında bilgilendirmeler yapılıyor.
Didim Ticaret Odasınca hazırlanan ve Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın GEKA desteğiyle hayat geçirilen İnteraktif Tanıtım sitesi tamamlandı. İnteraktif tanıtım sitesi www.didimgezgini.com adı altında hizmete girdi.

Didim Ticaret Odasınca hazırlanan ve GEKA’nın desteğiyle hayat geçirilen İnteraktif Tanıtım sitesi tamamlandı. Didim’in tanıtımına katkı sağlanması amacıyla Ticaret Odasınca hazırlanan ve GEKA tarafından desteklenen “Didim İnteraktif Tanıtım Sistemi” www.didimgezgini.com adı altında hizmete girdi.

Tatil öncesi Didim’i araştıranların doğru bilgiye ulaşmasını kolaylaştırmak ve Didim’e gelen kişilerin daha çok yer görmesini sağlanması amacıyla hazırlanan projede Yaz döneminde turistlerin dinlenme, eğlenme, gezme isteklerini karşılayacakları farklı yerler görmeye eğilimleri göz önüne alınarak hazırlandı. İnternet ve sosyal medyanın ihmal edilemeyecek kadar önemli bir noktaya geldiği günümüzde tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerinin bilişim teknolojileri ve yenilikçi yöntemlerle, proje sunulurken kıyı turizmi ile alternatif turizm seçenekleri entegre etmek, herşey dahil sisteminin dezavantajlarını ortadan kaldırmak, küçük otellerin etkinliğini arttırmak için proje hazırlandı.

Hazırlanan projede Özellikle etkileşimli ve sosyal ağlarla entegre tanıtım sitesi, android ve ios uyumlu olacak, kullanıcının yerini GPS kullanarak tespit edecek, alternatifli olarak gidebilecekleri yerleri yol tarifi, gidilecek yerin bilgileri ve fotoğraflarıyla sunarken, Sitede kumsallar, tarihi yerler ve benzeri başlıklar ayrı ayrı kategorilerde yer alacak ve her birinin ulaşım yolları, özellikleri gibi bilgiler interaktif olarak sağlanıyor.

Hazırlanan didimgezgini adlı sitede “Neden Didim” “Bul adı altında çevre ve kategori, yerimi bul ve bul başlıkları” “Keşfet adı altında yeni yerlerin keşfi” “Galeri’de Didim ile ilgili fotoğraflar” gibi başlıklar altında bilgilendirmeler yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.