Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Geçmişten gelen tüm sorunları çözüyor

EKONOMİ 23.06.2015 - 11:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3202+ kez okundu.
 

Geçmişten gelen tüm sorunları çözüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), geçmişten devraldığı yarım kalan projeleri ve eksiklikleri de tamamlıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ),  geçmişten devraldığı yarım kalan projeleri ve eksiklikleri de tamamlıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) kurulduğu Nisan 2014’den bu yana bir yandan il genelinde alt yapı projelerini hayata geçirirken diğer yandan geçmişten devraldığı yarım kalan projeleri ve eksiklikleri de tamamlıyor. 7 YIL BEKLEDİLER 1 GÜNDE BİTTİ Nazilli İsabeyli Koşu yolu mevkiinde 2008 yılında kanalizasyon başvurusu yapan vatandaşlara cevap ASKİ’den geldi.   93 ve 95 numaralı hane sakinleri, kanalizasyon abone bağlantısı yapımı için İsabeyli Belediyesi’ne başvuru yaptıklarını ve başvurularının onaylanmasına rağmen herhangi bir çalışma başlatılmamasından dolayı 7 yıl kanalizasyon beklediler. Büyükşehir yasası kapsamında ASKİ Genel Müdürlüğü sorumluluk alanına giren İsabeyli’de vatandaşların başvurusu değerlendirdi ve vakit kaybetmeden başlattığı çalışmayı tamamladı.  125 milimetrelik koruge boru kullanılan çalışma 1 gün içinde tamamlandı. BAŞÇAYIR’DA YARIM KALAN KANALİZASYONU ASKİ TAMAMLIYOR ASKİ Genel Müdürlüğü Köşk’ün Başçayır Mahallesi’nde İl Özel İdaresi tarafından başlatılan ancak ödenek bitmesi sebebiyle yarım kalan kanalizasyon hattı çalışmasını tamamlamak için kolları sıvadı. Geçmişten devraldığı yarım kanalizasyon projesini kısa içinde bitirmeyi hedefleyen ASKİ ekipleri 500 metre boru döşeyecek. Başçayır çarşı meydanında yürütülen çalışmalar zeminin kayalık olması ve hava şartları sebebiyle 20 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), geçmişten devraldığı yarım kalan projeleri ve eksiklikleri de tamamlıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ),  geçmişten devraldığı yarım kalan projeleri ve eksiklikleri de tamamlıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) kurulduğu Nisan 2014’den bu yana bir yandan il genelinde alt yapı projelerini hayata geçirirken diğer yandan geçmişten devraldığı yarım kalan projeleri ve eksiklikleri de tamamlıyor.

7 YIL BEKLEDİLER 1 GÜNDE BİTTİ

Nazilli İsabeyli Koşu yolu mevkiinde 2008 yılında kanalizasyon başvurusu yapan vatandaşlara cevap ASKİ’den geldi.   93 ve 95 numaralı hane sakinleri, kanalizasyon abone bağlantısı yapımı için İsabeyli Belediyesi’ne başvuru yaptıklarını ve başvurularının onaylanmasına rağmen herhangi bir çalışma başlatılmamasından dolayı 7 yıl kanalizasyon beklediler. Büyükşehir yasası kapsamında ASKİ Genel Müdürlüğü sorumluluk alanına giren İsabeyli’de vatandaşların başvurusu değerlendirdi ve vakit kaybetmeden başlattığı çalışmayı tamamladı.  125 milimetrelik koruge boru kullanılan çalışma 1 gün içinde tamamlandı.

BAŞÇAYIR’DA YARIM KALAN KANALİZASYONU ASKİ TAMAMLIYOR

ASKİ Genel Müdürlüğü Köşk’ün Başçayır Mahallesi’nde İl Özel İdaresi tarafından başlatılan ancak ödenek bitmesi sebebiyle yarım kalan kanalizasyon hattı çalışmasını tamamlamak için kolları sıvadı. Geçmişten devraldığı yarım kanalizasyon projesini kısa içinde bitirmeyi hedefleyen ASKİ ekipleri 500 metre boru döşeyecek. Başçayır çarşı meydanında yürütülen çalışmalar zeminin kayalık olması ve hava şartları sebebiyle 20 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.