Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Geceyi alevler aydınlattı

ASAYİŞ 12.10.2017 - 09:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2094+ kez okundu.
 

Geceyi alevler aydınlattı

Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde akşam saatlerinde başlayan yangın gece yarsına kadar devam etti.

AYDIN- Ekiplerin yoğun uğraşları sonucu yangın kontrol altına alınırken onlarca dönüm tarım alanı kül oldu. Yangın akşam saatlerinde Karpuzlu-Milas yolu üzerinde bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı karşındaki arazide başladı. Bölgede uzun süredir yağış olmaması ve arazideki otların da kuru olması nedeniyle kısa sürede büyüyen yangında onlarca dönüm tarım arazisi ve zeytinlik kısa sürede alevlere teslim oldu. Aydın Büyükşehir İtfaiyesi ekiplerinin yanı sıra çevre sakinlerinin de müdahale ettiği yangında alevler zaman gecenin karanlığını aydınlattı. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangında ciddi derecede maddi hasar oluşurken jandarma tarafından yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde akşam saatlerinde başlayan yangın gece yarsına kadar devam etti.

AYDIN- Ekiplerin yoğun uğraşları sonucu yangın kontrol altına alınırken onlarca dönüm tarım alanı kül oldu.

Yangın akşam saatlerinde Karpuzlu-Milas yolu üzerinde bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı karşındaki arazide başladı. Bölgede uzun süredir yağış olmaması ve arazideki otların da kuru olması nedeniyle kısa sürede büyüyen yangında onlarca dönüm tarım arazisi ve zeytinlik kısa sürede alevlere teslim oldu. Aydın Büyükşehir İtfaiyesi ekiplerinin yanı sıra çevre sakinlerinin de müdahale ettiği yangında alevler zaman gecenin karanlığını aydınlattı.

Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangında ciddi derecede maddi hasar oluşurken jandarma tarafından yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.