Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Gazipaşa Ortaokulu'ndan kültür gezisi

EĞİTİM 03.11.2018 - 11:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2280+ kez okundu.
 

Gazipaşa Ortaokulu'ndan kültür gezisi

Aydın Gazipaşa Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinin, Gezi Kulübü ve Rehberlik Servisi’nin ortak olarak düzenlemiş olduğu İstanbul Okulları Tanıma ve Kültür Gezisi’ne katıldığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, öğrencilerde sınav öncesi motivasyonu arttırmak, eğitim kalitesi ve mezunlarıyla ün kazanmış belli başlı okulları tanımak amacıyla yapılan İstanbul gezisine 41 öğrenci, 1 idareci ve 3 öğretmen katıldı. Gezinin ilk günü sırasıyla Kadıköy Anadolu Lisesi, Avusturya Lisesi ve Galatasaray Lisesi gezilirken, ikinci gün ise, Topkapı Sarayı. Sultan Ahmet Cami ve Ayasofya gibi tarihi mekanlarla boğaz turu yapılarak Aydın’a dönüldü. Gezi ekibini öğrenci velilerle birlikte uğurlayan Gazipaşa Ortaokulu Müdürü Nadir Coşkun, ‘’Geçtiğimiz öğretim yılı sonunda İzmir ve çevre illerdeki fen liselerine otuz öğrenci, puanlı okullara yüz öğrenci yerleştirerek, sınav kazanma oranımızı yüzde 20'ye taşıdık. Bu yıl ise Türkiye’de adıyla ve eğitimiyle ün kazanmış okulları hedef aldık. Öğrencilerin bu okulları yakından tanıyabilmeleri ve motive olabilmeleri amacıyla bu geziyi gerçekleştirdik” dedi.
Aydın Gazipaşa Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinin, Gezi Kulübü ve Rehberlik Servisi’nin ortak olarak düzenlemiş olduğu İstanbul Okulları Tanıma ve Kültür Gezisi’ne katıldığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, öğrencilerde sınav öncesi motivasyonu arttırmak, eğitim kalitesi ve mezunlarıyla ün kazanmış belli başlı okulları tanımak amacıyla yapılan İstanbul gezisine 41 öğrenci, 1 idareci ve 3 öğretmen katıldı.

Gezinin ilk günü sırasıyla Kadıköy Anadolu Lisesi, Avusturya Lisesi ve Galatasaray Lisesi gezilirken, ikinci gün ise, Topkapı Sarayı. Sultan Ahmet Cami ve Ayasofya gibi tarihi mekanlarla boğaz turu yapılarak Aydın’a dönüldü.

Gezi ekibini öğrenci velilerle birlikte uğurlayan Gazipaşa Ortaokulu Müdürü Nadir Coşkun, ‘’Geçtiğimiz öğretim yılı sonunda İzmir ve çevre illerdeki fen liselerine otuz öğrenci, puanlı okullara yüz öğrenci yerleştirerek, sınav kazanma oranımızı yüzde 20'ye taşıdık. Bu yıl ise Türkiye’de adıyla ve eğitimiyle ün kazanmış okulları hedef aldık. Öğrencilerin bu okulları yakından tanıyabilmeleri ve motive olabilmeleri amacıyla bu geziyi gerçekleştirdik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.