Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gaziler Derneği, şehitleri andı

GÜNCEL 10.03.2018 - 13:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4123+ kez okundu.
 

Gaziler Derneği, şehitleri andı

Didim’de Gaziler Derneği, şehitleri dualarla andı

AYDIN- Türkiye Muharip Gaziler Derneği Didim Temsilciliğince, Afrin Harekatı’nda şehit olan askerlerimiz için mevlit okutulup dualar edildi. Mevlide Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, Didim İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Kabakçı, Didim İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, Didim İlçe Müftüsü Ahad Taşçı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Didim Temsilcisi Sefer Tatar, MHP Didim İlçe Başkanı Ramazan Aşkar ve partililer İyi Parti Didim İlçe Başkanı Halil Başaran ve partililer, CHP Didim İlçe sekreteri Hasan Kuru ve partililer katıldı. Didim İlçe Müftülüğü’nde görevli imamlar tarafından Kuran-ı Kerim okundu ve ardından dualar edildi. Mevlidin sonunda lokma hayrında bulundu. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Didim temsilcisi Sefer Tatar, halen devam eden Afrin Harekatı’ndan şehit olan ve terörle mücadele sürecinde şehit olan tüm güvenlik güçlerinin ruhları için mevlit okuttuklarını belirterek katılım sağlayan ilçe protokolüne ve davetlilere teşekkür etti.
Didim’de Gaziler Derneği, şehitleri dualarla andı

AYDIN- Türkiye Muharip Gaziler Derneği Didim Temsilciliğince, Afrin Harekatı’nda şehit olan askerlerimiz için mevlit okutulup dualar edildi.

Mevlide Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, Didim İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Kabakçı, Didim İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, Didim İlçe Müftüsü Ahad Taşçı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Didim Temsilcisi Sefer Tatar, MHP Didim İlçe Başkanı Ramazan Aşkar ve partililer İyi Parti Didim İlçe Başkanı Halil Başaran ve partililer, CHP Didim İlçe sekreteri Hasan Kuru ve partililer katıldı.

Didim İlçe Müftülüğü’nde görevli imamlar tarafından Kuran-ı Kerim okundu ve ardından dualar edildi. Mevlidin sonunda lokma hayrında bulundu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Didim temsilcisi Sefer Tatar, halen devam eden Afrin Harekatı’ndan şehit olan ve terörle mücadele sürecinde şehit olan tüm güvenlik güçlerinin ruhları için mevlit okuttuklarını belirterek katılım sağlayan ilçe protokolüne ve davetlilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.