Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gaziantep lezzetleri Nazilli’de

GENEL 04.05.2017 - 09:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3462+ kez okundu.
 

Gaziantep lezzetleri Nazilli’de

Gaziantep yöresel lezzetleri Nazilli’de. Nazilli’de, Gaziantep kültürünü ve mutfağını tanıtmak amacıyla ‘Gaziantep Günleri’ açıldı.

NAZİLLİ- Nazilli’de 23 Nisan parkında açılan fuarda Antep müziğinden, yöresel lezzetlerine, baharat çeşitlerine kadar çeşitler bulmak mümkün. Nazilli’de Gaziantep’in kendilerine has yöresel lezzetlerinin tanıtıldığı ‘Gaziantep Günleri Fuarı’ misafirlerini bekliyor. Gaziantep Günleri Fuarı yerleşke sorumlusu İbrahim Gül, yaptığı açıklamasında, Gaziantep’in UNESCO’dan tescilli bir il olduğunu, özellikle de gıda turizminin yoğun bir talep aldığını belirtti. Gül, şunları söyledi: “Gaziantep’imiz Nazilli’de sloganıyla Nazilli İlçemize Gaziantep’imizi getirmiş bulunmaktayız. Ege’nin incisi Aydın’ın Nazilli ilçesinde Gaziantep’in kültürünü, bütün yöresel ürünlerini burada sergilemekteyiz. İçli köftemiz, katmerimiz, baklavamız, Baharat çeşitlerimiz, çiğ köftemiz ve kurutmalardan yapılan dolmalarımız gibi yani Gaziantep’e gitmek istediğinizde görmek istediğiniz her şey bu fuarda. 10 gün boyunca Nazilli ilçesinde 23 Nisan Parkı içerisinde Nazilli halkına hizmet vereceğiz. Bütün Nazillileri buraya gezmeye bekliyoruz. Bu 10 gün boyunca Gaziantep’imizi en iyi şekilde tanıtmayı amaçlıyoruz. Nazilli kültürüyle Antep kültürü kaynaşacak.” 
Gaziantep yöresel lezzetleri Nazilli’de. Nazilli’de, Gaziantep kültürünü ve mutfağını tanıtmak amacıyla ‘Gaziantep Günleri’ açıldı.

NAZİLLİ- Nazilli’de 23 Nisan parkında açılan fuarda Antep müziğinden, yöresel lezzetlerine, baharat çeşitlerine kadar çeşitler bulmak mümkün. Nazilli’de Gaziantep’in kendilerine has yöresel lezzetlerinin tanıtıldığı ‘Gaziantep Günleri Fuarı’ misafirlerini bekliyor.

Gaziantep Günleri Fuarı yerleşke sorumlusu İbrahim Gül, yaptığı açıklamasında, Gaziantep’in UNESCO’dan tescilli bir il olduğunu, özellikle de gıda turizminin yoğun bir talep aldığını belirtti.

Gül, şunları söyledi:

“Gaziantep’imiz Nazilli’de sloganıyla Nazilli İlçemize Gaziantep’imizi getirmiş bulunmaktayız.

Ege’nin incisi Aydın’ın Nazilli ilçesinde Gaziantep’in kültürünü, bütün yöresel ürünlerini burada sergilemekteyiz. İçli köftemiz, katmerimiz, baklavamız, Baharat çeşitlerimiz, çiğ köftemiz ve kurutmalardan yapılan dolmalarımız gibi yani Gaziantep’e gitmek istediğinizde görmek istediğiniz her şey bu fuarda. 10 gün boyunca Nazilli ilçesinde 23 Nisan Parkı içerisinde Nazilli halkına hizmet vereceğiz.

Bütün Nazillileri buraya gezmeye bekliyoruz. Bu 10 gün boyunca Gaziantep’imizi en iyi şekilde tanıtmayı amaçlıyoruz. Nazilli kültürüyle Antep kültürü kaynaşacak.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.