Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Gazi Yücel Gümüş'ün resim sergisi İbramaki'de

SANAT 10.04.2018 - 17:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3729+ kez okundu.
 

Gazi Yücel Gümüş'ün resim sergisi İbramaki'de

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’nde polis memuru olarak görev yapan resim öğretmenliği mezunu Gazi Yücel Gümüş’ün eserleri Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde sergilenmeye başlandı.

AYDIN- Polis Haftası nedeniyle düzenlenen serginin açılışına katılan sanatseverler Yücel’in yağlıboya ve karakalem tablolarını büyük bir beğeniyle karşıladı. Gazi Yücel Gümüş’ün resim sergisi İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen bir kokteylle açıldı. Çok sayıda sanatseverle birlikte Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu ve Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk’un da katıldığı sergi açılışında konuşan Gümüş, bir emniyet memurunun sanatla da iç içe olabileceğini belirterek sergi açılışına gelerek kendisini yalnız bırakmayan tüm protokol üyeleri ve emniyet mensuplarına teşekkür etti. Gümüş’ün ardından konuşan Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Şerfioğlu ise, Gümüş’ün eserlerini İbramaki Sanat Galerisi’nde görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek tüm Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173’üncü yılını kutladı. Kuşadası Kaymakamı Aksoy ise Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan bir polis memurunu sanatla iç içe görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, toplumların refaha ulaşmasında sanata büyük ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Gazi Yücel Gümüş’ün resim sergisi 15 Nisan tarihine kadar Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde görülebilir.
Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’nde polis memuru olarak görev yapan resim öğretmenliği mezunu Gazi Yücel Gümüş’ün eserleri Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde sergilenmeye başlandı.

AYDIN- Polis Haftası nedeniyle düzenlenen serginin açılışına katılan sanatseverler Yücel’in yağlıboya ve karakalem tablolarını büyük bir beğeniyle karşıladı.

Gazi Yücel Gümüş’ün resim sergisi İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen bir kokteylle açıldı. Çok sayıda sanatseverle birlikte Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu ve Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk’un da katıldığı sergi açılışında konuşan Gümüş, bir emniyet memurunun sanatla da iç içe olabileceğini belirterek sergi açılışına gelerek kendisini yalnız bırakmayan tüm protokol üyeleri ve emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Gümüş’ün ardından konuşan Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Şerfioğlu ise, Gümüş’ün eserlerini İbramaki Sanat Galerisi’nde görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek tüm Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173’üncü yılını kutladı.

Kuşadası Kaymakamı Aksoy ise Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan bir polis memurunu sanatla iç içe görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, toplumların refaha ulaşmasında sanata büyük ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Gazi Yücel Gümüş’ün resim sergisi 15 Nisan tarihine kadar Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde görülebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.