Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gazi ve şehit yakınlarına iftar

GENEL 13.06.2017 - 19:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3862+ kez okundu.
 

Gazi ve şehit yakınlarına iftar

Bozdoğan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, gazi ve şehit yakınları ile vakıftan yararlanan vatandaşlara iftar yemeği düzenledi.

AYDIN- Protokol üyeleri, yemeye katılan vatandaşlarla ilgilendi. Bazı masalara giderek vatandaşlarla sohbet etti. İftar yemeğine ilginin fazla olduğu gözlenirken, İftar Yemeğine yaklaşık bin davetli katıldı. İftar yemeğine Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki İl Müftüsü Ömer Kocaoğlu, Nazilli Müftüsü Necati Topaloğlu, Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Muhtarlar ve Bozdoğan’da bulunan kamu kurum ve kuruluşların çalışanları, Vakıf kaynaklarından yararlanan vatandaşlar, gaziler, şehit yakınları, katıldı.
Bozdoğan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, gazi ve şehit yakınları ile vakıftan yararlanan vatandaşlara iftar yemeği düzenledi.

AYDIN- Protokol üyeleri, yemeye katılan vatandaşlarla ilgilendi. Bazı masalara giderek vatandaşlarla sohbet etti. İftar yemeğine ilginin fazla olduğu gözlenirken, İftar Yemeğine yaklaşık bin davetli katıldı.

İftar yemeğine Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki İl Müftüsü Ömer Kocaoğlu, Nazilli Müftüsü Necati Topaloğlu, Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Muhtarlar ve Bozdoğan’da bulunan kamu kurum ve kuruluşların çalışanları, Vakıf kaynaklarından yararlanan vatandaşlar, gaziler, şehit yakınları, katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.