Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gazetecinin arabasını kurşunlayanlar yakalandı

ASAYİŞ 26.04.2017 - 16:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2713+ kez okundu.
 

Gazetecinin arabasını kurşunlayanlar yakalandı

Aydın’da yerel yayın yapan Güzelhisar Gazetesi’nde çalışan Mustafa Yayla’nın kullandığı otomobili seyir halinde iken silahlı saldırıda bulunan O.N.M ve C.Ş isimli iki şahıs yapılan araştırmalar sonucu yalanarak gözaltına alındı.

AYDIN- Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Germencik İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler 22.04.2017 günü saat 00.20 sıralarında, Mustafa Yayla isimli şahsın D550 Karayolu Söke kavşağında silahlı saldırıya uğradığı ihbarı üzerine inceleme başlattılar. Yapılan incelemede Mustafa Yayla’nın kullandığı aracının sol arka lastiğinin patlamış olduğu ve plastik jant kapağının üzerinde üç adet mermi giriş deliğinin olduğu bir adet 9 mm çapında boş fişek kovanı, sol arka lastiğinin üzerinde olduğu tespit edildi. Pts sisteminde yapılan inceleme ve araştırmada Mustafa Yayla’nın aracının geçişinin öncesi ve sonrasında O.N.M. isimli şahsın kullandığı beyaz renkli bir otomobilin olduğu belirlendi. Araştırmaların derinleştirilmesi sonucunda Mustafa Yayla ile O.N.M ve C.Ş isimli şahıslar arasında Germencik sanayi mevkiinde tartışma çıktığı, tartışmadan sonra her iki aracın Germencik ilçesi Ortaklar Mahallesine gittiği tespit edildi. Olay sonrasında yakalanan O.N.M ve C.Ş isimli şahıslar gözaltına alındı. Yakalanan iki şahıs adli makamlarca ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakıldı.
Aydın’da yerel yayın yapan Güzelhisar Gazetesi’nde çalışan Mustafa Yayla’nın kullandığı otomobili seyir halinde iken silahlı saldırıda bulunan O.N.M ve C.Ş isimli iki şahıs yapılan araştırmalar sonucu yalanarak gözaltına alındı.

AYDIN- Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Germencik İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler 22.04.2017 günü saat 00.20 sıralarında, Mustafa Yayla isimli şahsın D550 Karayolu Söke kavşağında silahlı saldırıya uğradığı ihbarı üzerine inceleme başlattılar.

Yapılan incelemede Mustafa Yayla’nın kullandığı aracının sol arka lastiğinin patlamış olduğu ve plastik jant kapağının üzerinde üç adet mermi giriş deliğinin olduğu bir adet 9 mm çapında boş fişek kovanı, sol arka lastiğinin üzerinde olduğu tespit edildi.

Pts sisteminde yapılan inceleme ve araştırmada Mustafa Yayla’nın aracının geçişinin öncesi ve sonrasında O.N.M. isimli şahsın kullandığı beyaz renkli bir otomobilin olduğu belirlendi.

Araştırmaların derinleştirilmesi sonucunda Mustafa Yayla ile O.N.M ve C.Ş isimli şahıslar arasında Germencik sanayi mevkiinde tartışma çıktığı, tartışmadan sonra her iki aracın Germencik ilçesi Ortaklar Mahallesine gittiği tespit edildi.

Olay sonrasında yakalanan O.N.M ve C.Ş isimli şahıslar gözaltına alındı. Yakalanan iki şahıs adli makamlarca ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.