Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gazeteciler yemekte buluştu

GÜNCEL 10.01.2018 - 10:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3591+ kez okundu.
 

Gazeteciler yemekte buluştu

Nazilli Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel ve ulusal basında çalışan gazetecilere akşam yemeği verdi.

AYDIN- Nazilli Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede görev yapan gazetecilere Menderes Et ve Balık Restoran’da akşam yemeği verdi. Yemekte, Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan ile Ender Vardar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ve Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Çelik ev sahipliği yaptı. Gazeteciler adına kısa bir konuşma yapan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Nazilli Temsilcisi Ertan Çetiner, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür ederek, “Zorlu bir mesleği icra ediyoruz. Şartlar ne olursa olsun bir kare fotoğraf alabilmek için bazen saatlerce bekliyoruz. Bazen tartaklanıyor, bazen gözaltına alınıyoruz. Halkın haber almasını sağlayan, işini layıkıyla yapan ve gece gündüz demeden haber peşinde koşan tüm meslektaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi. Gazetecilerin, mesai kavramı olmadan, büyük fedakârlıklar göstererek çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Yardımcısı Vardar, “Bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz. Başkanımız yoğun programlarından dolayı aramıza katılmadı ancak hepinizin gününü kutlayarak güzel dileklerini iletmemi istedi. Halkın, gözü, kulağı ve sesi olan, bağımsız bir şekilde gazetecilik yapan herkesin gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir, yemeğin ardından gazetecilere çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Nazilli Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel ve ulusal basında çalışan gazetecilere akşam yemeği verdi.

AYDIN- Nazilli Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede görev yapan gazetecilere Menderes Et ve Balık Restoran’da akşam yemeği verdi.

Yemekte, Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan ile Ender Vardar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ve Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Çelik ev sahipliği yaptı.
Gazeteciler adına kısa bir konuşma yapan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Nazilli Temsilcisi Ertan Çetiner, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür ederek, “Zorlu bir mesleği icra ediyoruz. Şartlar ne olursa olsun bir kare fotoğraf alabilmek için bazen saatlerce bekliyoruz. Bazen tartaklanıyor, bazen gözaltına alınıyoruz. Halkın haber almasını sağlayan, işini layıkıyla yapan ve gece gündüz demeden haber peşinde koşan tüm meslektaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.

Gazetecilerin, mesai kavramı olmadan, büyük fedakârlıklar göstererek çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Yardımcısı Vardar, “Bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz. Başkanımız yoğun programlarından dolayı aramıza katılmadı ancak hepinizin gününü kutlayarak güzel dileklerini iletmemi istedi. Halkın, gözü, kulağı ve sesi olan, bağımsız bir şekilde gazetecilik yapan herkesin gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir, yemeğin ardından gazetecilere çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.