Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Gazeteciler Kuşadası’nda buluştu

GÜNCEL 16.11.2019 - 13:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2294+ kez okundu.
 

Gazeteciler Kuşadası’nda buluştu

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK)’nun 19. Başkanlar Kurulu Toplantısı, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC)’nin ev sahipliğinde devam ederken, Kuşadası Belediyesi, 70 ilin Gazeteciler Cemiyeti Başkanları’nı Kuşadası’nda ağırladı.

AYDIN- Türkiye'nin en üst çatı medya meslek kuruluşu olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 17 Kasım’a kadar devam edecek olan üç günlük Başkanlar Kurulu Toplantısı, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde başladı. Toplantının İlk gecesinde Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun 70 ilde bulunan Gazeteciler Cemiyeti Başkanları’nın katıldığı Kuşadası buluşması, Sühan 360 Otel’de gerçekleşti. Kuşadası Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen muhteşem organizasyona Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Süvari ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Onur Arazsu da katıldı. PLAKET TAKDİMİ 140’a yakın gazetecinin katıldığı gecede Kuşadası Belediyesi güzel bir ev sahipliği ile misafirleri ağırladı. TGK Başkanı Nuri Kolaylı'ya gecenin anısına plaket takdim edilirken katılan dernek yöneticilerine Kuşadası Belediyesi tarafından yöreye özgü hediyeler verildi. TGK Başkanı Kolaylı, gecede yaptığı konuşmada, Aydın' da olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, Efeler diyarı Aydın'ın güzel ve şirin ilçesi Kuşadası Belediyesi’nin kendilerine gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Süvari ise, Kuşadası Belediyesi olarak, Türkiye’nin 70 ilinden gelen değerli basın mensuplarını ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk ve onur duyduklarını ifade etti. ABGC Başkanı Cem Ulucan da, “Türkiye’nin dört bir yanından gelen cemiyet başkanlarımızla, gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü diye tanımlanan Aydın’da çok güzel bir buluşma gerçekleştirdik. Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere tüm İlçe belediye başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK)’nun 19. Başkanlar Kurulu Toplantısı, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC)’nin ev sahipliğinde devam ederken, Kuşadası Belediyesi, 70 ilin Gazeteciler Cemiyeti Başkanları’nı Kuşadası’nda ağırladı.

AYDIN- Türkiye'nin en üst çatı medya meslek kuruluşu olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 17 Kasım’a kadar devam edecek olan üç günlük Başkanlar Kurulu Toplantısı, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde başladı.

Toplantının İlk gecesinde Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun 70 ilde bulunan Gazeteciler Cemiyeti Başkanları’nın katıldığı Kuşadası buluşması, Sühan 360 Otel’de gerçekleşti. Kuşadası Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen muhteşem organizasyona Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Süvari ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Onur Arazsu da katıldı.

PLAKET TAKDİMİ

140’a yakın gazetecinin katıldığı gecede Kuşadası Belediyesi güzel bir ev sahipliği ile misafirleri ağırladı. TGK Başkanı Nuri Kolaylı'ya gecenin anısına plaket takdim edilirken katılan dernek yöneticilerine Kuşadası Belediyesi tarafından yöreye özgü hediyeler verildi.

TGK Başkanı Kolaylı, gecede yaptığı konuşmada, Aydın' da olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, Efeler diyarı Aydın'ın güzel ve şirin ilçesi Kuşadası Belediyesi’nin kendilerine gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Süvari ise, Kuşadası Belediyesi olarak, Türkiye’nin 70 ilinden gelen değerli basın mensuplarını ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk ve onur duyduklarını ifade etti.

ABGC Başkanı Cem Ulucan da, “Türkiye’nin dört bir yanından gelen cemiyet başkanlarımızla, gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü diye tanımlanan Aydın’da çok güzel bir buluşma gerçekleştirdik. Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere tüm İlçe belediye başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.