Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gazeteciler başkanları ziyaret etti

GÜNCEL 26.12.2018 - 18:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2815+ kez okundu.
 

Gazeteciler başkanları ziyaret etti

Aydın’da yayın hayatını sürdüren yerel gazete sahipleri, Aydınlı Cemiyet Başkanları ve Basın İlan Kurumu Aydın Şube Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel’in aralarında bulunduğu heyet, İlçe Belediye Başkanlarını ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

AYDIN- Basın İlan Kurumu Aydın İl Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, Ses Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Akgül, Denge Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Aydın, Manşet Gazetesi imtiyaz sahibi Erdal Savaş ve Yeni Kıroba Gazetesi imtiyaz sahibi Recep Başkar ilçe belediye başkanlarını ziyaret ederek yerel basının desteklenmesi başta olmak üzere seçim gazetelerine itibar edilmemesi ve ihale ilanlarıyla ilgili yaşanan aksaklıkların giderilmesi amacıyla fikir alışverişinde bulundu. BAŞKANLARDAN AYDIN BASININA TEŞEKKÜR Aydın'da yayın hayatını devam ettiren Büyükşehir Belediyesi statüsündeki vasıflı gazetelerin ihale ilanlarıyla ilgili yaşadığı sorunları ve beklentilerini dile getirmek amacıyla yaptığı ziyaretlerin ilki Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ‘a gerçekleşti. Gazeteciler heyeti daha sonra Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ve Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer Apaydın’ı ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, yaşanan aksaklıkların iyi niyet çerçevesinde çözülebileceğini dile getiren gazeteciler ve başkanlar, kamu ihale kanunu mevzuatının da açıkça belirtir kararları olduğunu hatırlatarak, ilgili müdürlüklerin bilgilendirilmesini sağladı. İlçe Belediye Başkanları, ziyaretten duydukları dile getirerek, ilçelerinin tanıtılması başta olmak üzere kamuoyunun aydınlanması için gece gündüz demeden fedakârlık yapan basın mensuplarına teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.
Aydın’da yayın hayatını sürdüren yerel gazete sahipleri, Aydınlı Cemiyet Başkanları ve Basın İlan Kurumu Aydın Şube Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel’in aralarında bulunduğu heyet, İlçe Belediye Başkanlarını ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

AYDIN- Basın İlan Kurumu Aydın İl Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, Ses Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Akgül, Denge Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Aydın, Manşet Gazetesi imtiyaz sahibi Erdal Savaş ve Yeni Kıroba Gazetesi imtiyaz sahibi Recep Başkar ilçe belediye başkanlarını ziyaret ederek yerel basının desteklenmesi başta olmak üzere seçim gazetelerine itibar edilmemesi ve ihale ilanlarıyla ilgili yaşanan aksaklıkların giderilmesi amacıyla fikir alışverişinde bulundu.

BAŞKANLARDAN AYDIN BASININA TEŞEKKÜR

Aydın'da yayın hayatını devam ettiren Büyükşehir Belediyesi statüsündeki vasıflı gazetelerin ihale ilanlarıyla ilgili yaşadığı sorunları ve beklentilerini dile getirmek amacıyla yaptığı ziyaretlerin ilki Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ‘a gerçekleşti. Gazeteciler heyeti daha sonra Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ve Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer Apaydın’ı ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, yaşanan aksaklıkların iyi niyet çerçevesinde çözülebileceğini dile getiren gazeteciler ve başkanlar, kamu ihale kanunu mevzuatının da açıkça belirtir kararları olduğunu hatırlatarak, ilgili müdürlüklerin bilgilendirilmesini sağladı. İlçe Belediye Başkanları, ziyaretten duydukları dile getirerek, ilçelerinin tanıtılması başta olmak üzere kamuoyunun aydınlanması için gece gündüz demeden fedakârlık yapan basın mensuplarına teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.