Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Gazeteci-Yazar Donat, Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

GÜNCEL 02.12.2017 - 09:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2548+ kez okundu.
 

Gazeteci-Yazar Donat, Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat’ın Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye görğe, Usta Gazeteci Yazar Yavuz Donat, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Akşam, Tercüman, Meydan, Milliyet ve Sabah gazetelerinde köşe yazarlığı yapan ve Sabah Gazetesi’nde yazım hayatını sürdüren, Buyruklu Demokrasi, Demirel’in Yokluk Yılları, Öncesi ve Sonrasıyla 28 Şubat Özallı Yıllar ve Sandıktan İhtilale kitaplarının sahibi Donat, Başkan Alıcık’la keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaretinin ardından Nazilli’yi gezen Gazeteci Donat, “Gerçekten yaşamak için harika bir şehir. Geçmiş yıllarda da Nazilli’ye gelme fırsatım olmuştu. Gün geçtikçe güzelleşen, insanlarıyla da bütünleşmiş bir ilçe. Belediye başkanımızın misafirliği, cana yakınlığı çok hoşuma gitti. Çalışmalarını yakından takip ediyor kendisine her şey için teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Alıcık, Gazeteci Donat’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nazilli Belediyesi olarak kapılarımız her zaman açık. Yavuz abimize bu güzel ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Gazeteci Donat Nazilli ziyaretinin ardından Sabah Gazetesi’ndeki köşesinde şunları paylaştı: Nazilli Belediyesi'nde Duvarlarda bir yazı gördük. Hoşumuza gitti... Paylaşalım: "Nazilli Belediyesi'nde, adamı olanın değil, hakkı olanın işi yapılır." Hoşumuza giden bir şey daha; Belediye, camiye de yardımını esirgemiyor, cemevine de, okullara da.”
Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat’ın Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye görğe, Usta Gazeteci Yazar Yavuz Donat, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Akşam, Tercüman, Meydan, Milliyet ve Sabah gazetelerinde köşe yazarlığı yapan ve Sabah Gazetesi’nde yazım hayatını sürdüren, Buyruklu Demokrasi, Demirel’in Yokluk Yılları, Öncesi ve Sonrasıyla 28 Şubat Özallı Yıllar ve Sandıktan İhtilale kitaplarının sahibi Donat, Başkan Alıcık’la keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Ziyaretinin ardından Nazilli’yi gezen Gazeteci Donat, “Gerçekten yaşamak için harika bir şehir. Geçmiş yıllarda da Nazilli’ye gelme fırsatım olmuştu. Gün geçtikçe güzelleşen, insanlarıyla da bütünleşmiş bir ilçe. Belediye başkanımızın misafirliği, cana yakınlığı çok hoşuma gitti. Çalışmalarını yakından takip ediyor kendisine her şey için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Alıcık, Gazeteci Donat’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nazilli Belediyesi olarak kapılarımız her zaman açık. Yavuz abimize bu güzel ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Donat Nazilli ziyaretinin ardından Sabah Gazetesi’ndeki köşesinde şunları paylaştı:

Nazilli Belediyesi'nde

Duvarlarda bir yazı gördük.

Hoşumuza gitti... Paylaşalım:

"Nazilli Belediyesi'nde, adamı olanın değil, hakkı olanın işi yapılır."

Hoşumuza giden bir şey daha;

Belediye, camiye de yardımını esirgemiyor, cemevine de, okullara da.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.