Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Gazeteci Mehmet Küçük hayatını kaybetti

SAĞLIK 23.12.2016 - 09:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2885+ kez okundu.
 

Gazeteci Mehmet Küçük hayatını kaybetti

Aydın’da uzun yıllar gazetecilik yapan Mehmet Küçük hayatını kaybetti. Mehmet Küçük’ün ani ölümü sevenlerini ve meslektaşlarını üzdü.

AYDIN- Aydın’da uzun yıllar, Milliyet başta olmak üzere İhlas Haber Ajansı yaygın ve bölgesel gazetelerin muhabirliğini yapan Mehmet Küçük hayatını kaybetti.  Mehmet Küçük’ün eşi Mukaddes Hanım ile birlikte Adana ve İskenderun’a yakınlarını ziyaretten dönerken uçağın İzmir Havaalanına inişi sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Aynı zamanda Aydın Belediyesi’nden emekli olan Mehmet Küçük’ün ani ölümü herkesi üzdü.
Aydın’da uzun yıllar gazetecilik yapan Mehmet Küçük hayatını kaybetti. Mehmet Küçük’ün ani ölümü sevenlerini ve meslektaşlarını üzdü.

AYDIN- Aydın’da uzun yıllar, Milliyet başta olmak üzere İhlas Haber Ajansı yaygın ve bölgesel gazetelerin muhabirliğini yapan Mehmet Küçük hayatını kaybetti.  Mehmet Küçük’ün eşi Mukaddes Hanım ile birlikte Adana ve İskenderun’a yakınlarını ziyaretten dönerken uçağın İzmir Havaalanına inişi sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Aynı zamanda Aydın Belediyesi’nden emekli olan Mehmet Küçük’ün ani ölümü herkesi üzdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.