Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Garibanların ateşi binayı yaktı

ASAYİŞ 31.01.2019 - 20:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3841+ kez okundu.
 

Garibanların ateşi binayı yaktı

AK Partili Belediye Başkan Adayı’nın tanıtım afişlerinin bulunduğu bina yandı.

AYDIN - AK Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Fuat Akdoğan’ın tanıtım afişlerinin bulunduğu binada yangın çıktı. Akdoğan’a ait afişin yandığı olayla ilgili iki kişi gözaltına alınırken, olayın siyasi değil, metruk binaya ısınmak amacıyla giren kişilerin ısınma amacıyla yaktığı ateşten çıktığı ileri sürüldü. Olay akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Belediye Başkan Adayı Fuat Akdoğan tarafından tanıtım afişi ile giydirilen Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki metruk 3 katlı eski bir otel olan ve kullanılmayan binada yangın çıktı. Saat 19:00 sıralarında binadan ve pankartlardan alevlerin yükseldiğini gören çevre sakinleri durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken binada maddi hasar oluştu, Akdoğan’ın afişi de yanarak kullanılmaz hale geldi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, binada bulunan iki kişiyi gözaltına aldı. İlk belirlemelere göre, binanın boş olduğu ve kışın sokakta yaşayan kişilerce kullanıldığı ve olayın herhangi bir siyasi yönünün bulunmadığı ileri sürüldü. İtfaiye ve polis ekiplerinin, yangının binaya sığınmak için giren kişilerin ısınma amaçlı yaktıkları ateşten çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde durduğu ileri sürüldü.
AK Partili Belediye Başkan Adayı’nın tanıtım afişlerinin bulunduğu bina yandı.

AYDIN - AK Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Fuat Akdoğan’ın tanıtım afişlerinin bulunduğu binada yangın çıktı. Akdoğan’a ait afişin yandığı olayla ilgili iki kişi gözaltına alınırken, olayın siyasi değil, metruk binaya ısınmak amacıyla giren kişilerin ısınma amacıyla yaktığı ateşten çıktığı ileri sürüldü.

Olay akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Belediye Başkan Adayı Fuat Akdoğan tarafından tanıtım afişi ile giydirilen Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki metruk 3 katlı eski bir otel olan ve kullanılmayan binada yangın çıktı.

Saat 19:00 sıralarında binadan ve pankartlardan alevlerin yükseldiğini gören çevre sakinleri durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken binada maddi hasar oluştu, Akdoğan’ın afişi de yanarak kullanılmaz hale geldi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, binada bulunan iki kişiyi gözaltına aldı. İlk belirlemelere göre, binanın boş olduğu ve kışın sokakta yaşayan kişilerce kullanıldığı ve olayın herhangi bir siyasi yönünün bulunmadığı ileri sürüldü. İtfaiye ve polis ekiplerinin, yangının binaya sığınmak için giren kişilerin ısınma amaçlı yaktıkları ateşten çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde durduğu ileri sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.