Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Galericilerden Başkan Alıcık’a ziyaret

SİYASET 11.07.2018 - 12:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3056+ kez okundu.
 

Galericilerden Başkan Alıcık’a ziyaret

Nazilli Galericiler Sitesi Başkanı Suat İşbilen ve yeni yönetimi, Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Galericiler Sitesi’nin eksiklerinin giderilmesi noktasında gereken desteği vereceklerini belirten Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak amaçlarımızdan biri de yatırımcının önünü açıp ilçemiz ekonomisine katkıda bulunmak. Bu anlamda Galericiler Sitesi’nin büyük payı olacağına inanıyorum” diye konuştu. Nazilli Belediyesi olarak Galericiler Sitesi’nin yapımında büyük rol oynadıklarını belirten Başkan Alıcık, “İlçemizin eksiklerinden biri olan galericiler sitesinin yapımı için belediyemize ait 50 dönümlük arazimizi vermiştik. Geçtiğimiz yıl sitemiz tamamlandı ve galerici kardeşlerimiz yeni yerlerine taşındı. Yeni yönetim ile birlikte burada çok güzel işler yapılacağına inanıyorum” dedi. Galericiler Sitesi’nin eksiklerinin tamamlanması için gerekli desteği vereceklerini ifade eden Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak amaçlarımızdan biri de yatırımcının önünü açıp ilçemiz ekonomisine katkıda bulunmak. Bu anlamda Galericiler Sitesi’nin büyük bir payının olacağını düşünüyorum” diye konuştu. Desteklerinden dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür eden İşbilen, “Başkanımızı makamında ziyaret ettik. Eksiklerimizi kendisine ilettik. Galerici arkadaşlarımızın sorunlarının çözülmesi noktasında önceden olduğu gibi bundan sonra da yanımızda olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Nazilli Galericiler Sitesi Başkanı Suat İşbilen ve yeni yönetimi, Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Galericiler Sitesi’nin eksiklerinin giderilmesi noktasında gereken desteği vereceklerini belirten Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak amaçlarımızdan biri de yatırımcının önünü açıp ilçemiz ekonomisine katkıda bulunmak. Bu anlamda Galericiler Sitesi’nin büyük payı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Nazilli Belediyesi olarak Galericiler Sitesi’nin yapımında büyük rol oynadıklarını belirten Başkan Alıcık, “İlçemizin eksiklerinden biri olan galericiler sitesinin yapımı için belediyemize ait 50 dönümlük arazimizi vermiştik. Geçtiğimiz yıl sitemiz tamamlandı ve galerici kardeşlerimiz yeni yerlerine taşındı. Yeni yönetim ile birlikte burada çok güzel işler yapılacağına inanıyorum” dedi.

Galericiler Sitesi’nin eksiklerinin tamamlanması için gerekli desteği vereceklerini ifade eden Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak amaçlarımızdan biri de yatırımcının önünü açıp ilçemiz ekonomisine katkıda bulunmak. Bu anlamda Galericiler Sitesi’nin büyük bir payının olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Desteklerinden dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür eden İşbilen, “Başkanımızı makamında ziyaret ettik. Eksiklerimizi kendisine ilettik. Galerici arkadaşlarımızın sorunlarının çözülmesi noktasında önceden olduğu gibi bundan sonra da yanımızda olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.