Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Galatasaray’dan flaş açıklamalar

SPOR 29.07.2017 - 18:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3386+ kez okundu.
 

Galatasaray’dan flaş açıklamalar

Galatasaraydan flaş açıklamalar: Lucescu, Arda Turan, Volkan Şen... Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, transferde sürprizlerin olacağını açıkladı.

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, takımın kamp yaptığı Avusturya’da transferler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Herta Berlin ile oynanılacak hazırlık maçı için Avusturya Federasyonu’ndan izin aldıklarını belirten Ergün, “Roma’dan Arsenal’e çok iyi takımlar burada kamp yaptı. 5 Ağustos’ta Herta Berlin ile oynayacağız. Bütün izinler alındı” şeklinde konuştu. “GOMİS’İ BİZ OLMASAYDIK, BAŞKASI ALACAKTI” Aldıkları 4 oyuncunun da istedikleri oyuncular olduğunu söyleyen Cenk Ergün, “Gomis kendi pozisyonunda tekti. Ciddi bir santrfora ihtiyacımız vardı. Biz almazsak başkası alacaktı. Roma, Juventus, Inter, Monaco, PSG Almanya ve Bolu gibi takımlar zaten devrede olunca rakiplerimiz artı. Para herkes de var. Transfer etmek kolay değil. Artık bütün Avrupa takımları da aynı parayı veriyor. Galatasaray olmamızı ön plana çıkartıyoruz. Eskiden parayla çıkıyorduk yolu, artık Galatasaray markasıyla transferi yapıyoruz” ifadelerini kullandı. “NDİAYE İLE GÖRÜŞME HALİNDEYİZ” Fernando ve Feghouli’den sonra da transfere devam edeceklerini vurgulayan Cenk Ergün, Osmanlıspor’da oynayan orta sahası oyuncusu N’Diaye ile görüşme halinde olduklarını ve 8 numara aradıklarını belirtti.
Galatasaraydan flaş açıklamalar: Lucescu, Arda Turan, Volkan Şen... Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, transferde sürprizlerin olacağını açıkladı.

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, takımın kamp yaptığı Avusturya’da transferler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Herta Berlin ile oynanılacak hazırlık maçı için Avusturya Federasyonu’ndan izin aldıklarını belirten Ergün, “Roma’dan Arsenal’e çok iyi takımlar burada kamp yaptı. 5 Ağustos’ta Herta Berlin ile oynayacağız. Bütün izinler alındı” şeklinde konuştu.

“GOMİS’İ BİZ OLMASAYDIK, BAŞKASI ALACAKTI”

Aldıkları 4 oyuncunun da istedikleri oyuncular olduğunu söyleyen Cenk Ergün, “Gomis kendi pozisyonunda tekti. Ciddi bir santrfora ihtiyacımız vardı. Biz almazsak başkası alacaktı. Roma, Juventus, Inter, Monaco, PSG Almanya ve Bolu gibi takımlar zaten devrede olunca rakiplerimiz artı. Para herkes de var. Transfer etmek kolay değil. Artık bütün Avrupa takımları da aynı parayı veriyor. Galatasaray olmamızı ön plana çıkartıyoruz. Eskiden parayla çıkıyorduk yolu, artık Galatasaray markasıyla transferi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

“NDİAYE İLE GÖRÜŞME HALİNDEYİZ”

Fernando ve Feghouli’den sonra da transfere devam edeceklerini vurgulayan Cenk Ergün, Osmanlıspor’da oynayan orta sahası oyuncusu N’Diaye ile görüşme halinde olduklarını ve 8 numara aradıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.