Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Galatasaray çıkışını sürdürmek istiyor

SPOR 13.01.2015 - 11:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3179+ kez okundu.
 

Galatasaray çıkışını sürdürmek istiyor

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu 8. hafta mücadelesinde Galatasaray Odeabank, yarın Slovakya'nın Good Angels takımına konuk olacak.

Geçen sezon oynadığı tüm kulvarlarda kupaları alan ancak bu sezona kötü başlayan sarı-kırmızılı takım, son maçlarda yakaladığı çıkışını Good Angels karşısında da sürdürmeyi hedefliyor. İstanbul Üniversitesi BGD'ye evinde kaybettikten sonra yükselişe geçen Galatasaray Odeabank, son 7 resmi maçta 6 galibiyet elde etti. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ve FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atan sarı-kırmızılı takım, yarınki karşılaşmayı da kazanarak hem çıkışını sürdürmeyi hem de A Grubu'nda 3. galibiyetini elde etmeyi istiyor. İlk maçı kaybetmişti Galatasaray Odeabank, rakibiyle İstanbul'da yaptığı maçı 68-67 kaybetmişti. Tarihinde iki kez Good Angels ile karşılaşan sarı-kırmızılı takım, henüz rakibi karşısında galibiyet alamadı. Galatasaray Odeabank'ın A Grubu'nda 7 maçta 2 galibiyeti bulunurken, Slovakya temsilcisi ise şu ana dek sadece sarı-kırmızılı takım karşısında galibiyet sevinci yaşayabildi. İki takım arasındaki mücadele, yarın TSİ 19.00'da Infiniti Arena'da oynanacak.
Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu 8. hafta mücadelesinde Galatasaray Odeabank, yarın Slovakya'nın Good Angels takımına konuk olacak.

Geçen sezon oynadığı tüm kulvarlarda kupaları alan ancak bu sezona kötü başlayan sarı-kırmızılı takım, son maçlarda yakaladığı çıkışını Good Angels karşısında da sürdürmeyi hedefliyor.

İstanbul Üniversitesi BGD'ye evinde kaybettikten sonra yükselişe geçen Galatasaray Odeabank, son 7 resmi maçta 6 galibiyet elde etti. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ve FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atan sarı-kırmızılı takım, yarınki karşılaşmayı da kazanarak hem çıkışını sürdürmeyi hem de A Grubu'nda 3. galibiyetini elde etmeyi istiyor.

İlk maçı kaybetmişti

Galatasaray Odeabank, rakibiyle İstanbul'da yaptığı maçı 68-67 kaybetmişti.

Tarihinde iki kez Good Angels ile karşılaşan sarı-kırmızılı takım, henüz rakibi karşısında galibiyet alamadı.

Galatasaray Odeabank'ın A Grubu'nda 7 maçta 2 galibiyeti bulunurken, Slovakya temsilcisi ise şu ana dek sadece sarı-kırmızılı takım karşısında galibiyet sevinci yaşayabildi.

İki takım arasındaki mücadele, yarın TSİ 19.00'da Infiniti Arena'da oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.