Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Futsal grup maçları tamamlandı

SPOR 29.03.2017 - 12:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3121+ kez okundu.
 

Futsal grup maçları tamamlandı

Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanlığı’nın 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen 2016-2017 eğitim öğretim yılı Okullararası Futsal Genç Kız-Erkek Grup müsabakaları Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda tamamlandı.

AYDIN- Futsal Genç Erkekler kategorisine Balıkesir Altıeylül Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Bursa Osmangazi BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi, Denizli Acıpayam Çamlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Eskişehir Odunpazarı Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul Kadıköy Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi, İzmir Konak 50. Yıl Anadolu Lisesi, Manisa Turgutlu Lisesi, Muğla Menteşe Sosyal Bilimler Lisesi, Uşak Ayşe Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kozlu Anadolu Lisesi ve Antalya Oba Akdeniz Anadolu Lisesi olmak üzere toplam 11 futsal okul takımı ve 120 sporcu mücadele etti. Futsal Genç Kızlar kategorisine Adana Çukurova Vehbi Güzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Balıkesir Altıeylül Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Denizli Honaz Himmet-Nimet Özçelik Anadolu Lisesi, Eskişehir Tepebaşı Beyhan -Rıfat Çıkıloğlu Anadolu Lisesi, İstanbul Sarıyer Mehmet Rıfat Evyap Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İzmir Buca Atatürk Spor Lisesi, Manisa Yunusemre Spor Lisesi, Mersin Mezitli Spor Lisesi, Muğla Menteşe Sosyal Bilimler Lisesi, Uşak Lisesi, Zonguldak Kozlu Anadolu Lisesi ve Antalya Hızır Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmak üzere toplam 12 futsal okul takımı ve 139 sporcu maçlarda ter döktü. Kızlarda ve Erkeklerde Yarı Finale Çıkacaklar Belli Oldu Kızlarda ve erkeklerde 3’erli gruplar halinde gerçekleştirilen müsabakalar neticesinde erkekler kategorisinin A Grubunda 1’inci olan Manisa Turgutlu Lisesi, B Grubunda 1’inci olan Eskişehir Odunpazarı Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, C Grubunda 1’inci olan Bursa Osmangazi BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi ile kızlar kategorisinin A Grubunda 1’inci olan Mersin Mezitli Spor Lisesi, B Grubunda 1’inci olan İstanbul Sarıyer Mehmet Rıfat Evyap Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, C Grubunda 1’inci olan Antalya Kepez Hızır Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul takımları 27 - 30 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Aydın Erkek Takımı Yarı Finalde Eş zamanlı olarak Türkiye’nin 9 ilinde gerçekleştirilen 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı Okullararası Futsal Genç Kız-Erkek Grup Müsabakalarının bir ayağı Burdur ilinde gerçekleştirildi. Burdur iline Aydın’ı temsilen katılan Özel Aydın Bilgi Anadolu Lisesi yarı final bileti alarak 27 - 30 Nisan 2017 tarihlerinde finale çıkabilmek için mücadele edecek.
Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanlığı’nın 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen 2016-2017 eğitim öğretim yılı Okullararası Futsal Genç Kız-Erkek Grup müsabakaları Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda tamamlandı.

AYDIN- Futsal Genç Erkekler kategorisine Balıkesir Altıeylül Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Bursa Osmangazi BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi, Denizli Acıpayam Çamlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Eskişehir Odunpazarı Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul Kadıköy Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi, İzmir Konak 50. Yıl Anadolu Lisesi, Manisa Turgutlu Lisesi, Muğla Menteşe Sosyal Bilimler Lisesi, Uşak Ayşe Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kozlu Anadolu Lisesi ve Antalya Oba Akdeniz Anadolu Lisesi olmak üzere toplam 11 futsal okul takımı ve 120 sporcu mücadele etti.

Futsal Genç Kızlar kategorisine Adana Çukurova Vehbi Güzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Balıkesir Altıeylül Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Denizli Honaz Himmet-Nimet Özçelik Anadolu Lisesi, Eskişehir Tepebaşı Beyhan -Rıfat Çıkıloğlu Anadolu Lisesi, İstanbul Sarıyer Mehmet Rıfat Evyap Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İzmir Buca Atatürk Spor Lisesi, Manisa Yunusemre Spor Lisesi, Mersin Mezitli Spor Lisesi, Muğla Menteşe Sosyal Bilimler Lisesi, Uşak Lisesi, Zonguldak Kozlu Anadolu Lisesi ve Antalya Hızır Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmak üzere toplam 12 futsal okul takımı ve 139 sporcu maçlarda ter döktü.

Kızlarda ve Erkeklerde Yarı Finale Çıkacaklar Belli Oldu

Kızlarda ve erkeklerde 3’erli gruplar halinde gerçekleştirilen müsabakalar neticesinde erkekler kategorisinin A Grubunda 1’inci olan Manisa Turgutlu Lisesi, B Grubunda 1’inci olan Eskişehir Odunpazarı Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, C Grubunda 1’inci olan Bursa Osmangazi BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi ile kızlar kategorisinin A Grubunda 1’inci olan Mersin Mezitli Spor Lisesi, B Grubunda 1’inci olan İstanbul Sarıyer Mehmet Rıfat Evyap Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, C Grubunda 1’inci olan Antalya Kepez Hızır Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul takımları 27 - 30 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Aydın Erkek Takımı Yarı Finalde

Eş zamanlı olarak Türkiye’nin 9 ilinde gerçekleştirilen 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı Okullararası Futsal Genç Kız-Erkek Grup Müsabakalarının bir ayağı Burdur ilinde gerçekleştirildi. Burdur iline Aydın’ı temsilen katılan Özel Aydın Bilgi Anadolu Lisesi yarı final bileti alarak 27 - 30 Nisan 2017 tarihlerinde finale çıkabilmek için mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.