Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Futbolun efsaneleri bir araya geldi

SPOR 27.04.2017 - 18:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3696+ kez okundu.
 

Futbolun efsaneleri bir araya geldi

Söke’de düzenlenen gecede futbolun emektarları ve efsane isimleri bir araya gelirken, nostalji rüzgarı yaşandı.

AYDIN- Sökespor başta olmak üzere bugün birçoğu tarih sayfalarında kalan ilçenin amatör futbol takımları Çimentospor, Savucaspor, Özbeyspor, Yenidoğanspor, Şimşekspor, Çeltikçispor da forma giymiş futbolcular düzenlenen gecede bir araya geldiler. Dört ayrı kuşağın temsilcisi eski futbolcular anılarını yad etti. Bu özel gece için Fransa ve İsviçre’den de eski futbolcuların katılımları dikkat çekti. Söke’nin eski amatör futbolcularından Hüseyin Batir’in girişimi ve bir grup eski dönem futbolcuların desteğiyle gerçekleştirilen geceye; Söke’nin yetiştirdiği uzun yıllar Göztepe de forma giyen milli futbolcu Fuji Mehmet, Sökespor da yetişen İzmirspor ve Fenerbahçe’de forma giyen Cevdet Çapar da katıldı. Gecede anı defterini de yazan Söke’nin eski futbolcuları ilk kez düzenlenen gecenin her yıl gerçekleşerek geleneksel hale getirilmesi temennisinde bulundu. Ayrıca gecede Söke’nin futbol yaşantısına büyük katkılar sağlayan başta Dr. Adil Akansel ve Toto Tahsin olmak üzere ebediyete göç eden isimler rahmetle anıldı.
Söke’de düzenlenen gecede futbolun emektarları ve efsane isimleri bir araya gelirken, nostalji rüzgarı yaşandı.

AYDIN- Sökespor başta olmak üzere bugün birçoğu tarih sayfalarında kalan ilçenin amatör futbol takımları Çimentospor, Savucaspor, Özbeyspor, Yenidoğanspor, Şimşekspor, Çeltikçispor da forma giymiş futbolcular düzenlenen gecede bir araya geldiler. Dört ayrı kuşağın temsilcisi eski futbolcular anılarını yad etti. Bu özel gece için Fransa ve İsviçre’den de eski futbolcuların katılımları dikkat çekti.

Söke’nin eski amatör futbolcularından Hüseyin Batir’in girişimi ve bir grup eski dönem futbolcuların desteğiyle gerçekleştirilen geceye; Söke’nin yetiştirdiği uzun yıllar Göztepe de forma giyen milli futbolcu Fuji Mehmet, Sökespor da yetişen İzmirspor ve Fenerbahçe’de forma giyen Cevdet Çapar da katıldı. Gecede anı defterini de yazan Söke’nin eski futbolcuları ilk kez düzenlenen gecenin her yıl gerçekleşerek geleneksel hale getirilmesi temennisinde bulundu. Ayrıca gecede Söke’nin futbol yaşantısına büyük katkılar sağlayan başta Dr. Adil Akansel ve Toto Tahsin olmak üzere ebediyete göç eden isimler rahmetle anıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.