Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Futbolcular belediyeyi protesto etti

SPOR 22.01.2018 - 12:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3810+ kez okundu.
 

Futbolcular belediyeyi protesto etti

Aydınspor 1923’lü futbolcular sahada donup kaldı. Futbolcular, belediyeye tepki için sahada bir dakika hareketsiz kaldı.

AYDIN - TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923’lü futbolcular, atıl durumda olan tesisler için yıkım kararı alan belediyeye tepki için sahada bir dakika hareketsiz kaldı. 3. Lig 3. Grup’ta dün Aydın Adnan Menderes Stadyumu’nda oynanan ikinci yarının ilk maçında Aydınspor 1923 ile Samsun ekibi Karaköprüspor karşı karşıya geldi. Aydınspor 1923’lü futbolcular, maçın başlama düdüğünün çalmasıyla birlikte Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde atıl durumda bulunan Aydınspor Hüseyin Aksu Tesisleri için yıkım kararı alan ve bu konuda halk oylaması gerçekleştiren Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne tepki olarak 1 dakikalık oynamama eylemi gerçekleştirdi. Hakemin düdüğünün ardından kendi sahalarındaki yerlerinde kalan Aydınspor 1923’lü futbolcular, hareketsiz kalarak sahada protesto gösterisinde bulundu. Yaklaşık 1 dakika boyunca devam eden protesto sırasında tribündeki taraftarlar da alkış ve ıslıklarla futbolculara destek verdi. Karaköprüsporlu oyuncular ise bu sırada kendi sahalarından çıkmayıp aralarında top çevirerek protestonun bitmesini bekledi.
Aydınspor 1923’lü futbolcular sahada donup kaldı. Futbolcular, belediyeye tepki için sahada bir dakika hareketsiz kaldı.

AYDIN - TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923’lü futbolcular, atıl durumda olan tesisler için yıkım kararı alan belediyeye tepki için sahada bir dakika hareketsiz kaldı.

3. Lig 3. Grup’ta dün Aydın Adnan Menderes Stadyumu’nda oynanan ikinci yarının ilk maçında Aydınspor 1923 ile Samsun ekibi Karaköprüspor karşı karşıya geldi. Aydınspor 1923’lü futbolcular, maçın başlama düdüğünün çalmasıyla birlikte Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde atıl durumda bulunan Aydınspor Hüseyin Aksu Tesisleri için yıkım kararı alan ve bu konuda halk oylaması gerçekleştiren Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne tepki olarak 1 dakikalık oynamama eylemi gerçekleştirdi.

Hakemin düdüğünün ardından kendi sahalarındaki yerlerinde kalan Aydınspor 1923’lü futbolcular, hareketsiz kalarak sahada protesto gösterisinde bulundu. Yaklaşık 1 dakika boyunca devam eden protesto sırasında tribündeki taraftarlar da alkış ve ıslıklarla futbolculara destek verdi. Karaköprüsporlu oyuncular ise bu sırada kendi sahalarından çıkmayıp aralarında top çevirerek protestonun bitmesini bekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.