Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Fuarda yaklaşık 50 milyon liralık satış oldu

EKONOMİ 26.02.2017 - 20:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4130+ kez okundu.
 

Fuarda yaklaşık 50 milyon liralık satış oldu

Ziraat Odası Başkanı Posacı, 5. Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarını değerlendirdi

AYDIN- Aydın’da bu yıl 16-19 Şubat 2017 tarihleri arasında TARİŞ Pamuk depolarında 5.’si gerçekleşen Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda yaklaşık 50 milyon TL’lik işlem gördüğü belirlendi. Fuarı değerlendiren Efeler Ziraat Odası başkanı Rıza Posacı, oldukça başarılı bir organizasyon olduğunu belirterek, “Ekonomik kriz söylentilerine rağmen 50 milyon TL’lik satış ve iş bağlantısı küçümsenecek bir rakam değildir” dedi. Aydın’da bu yıl 5.’si düzenlenen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın 243 firmanın katılımı ile gerçekleştiğini ve Efeler Ziraat Odası olarak çevre il ve ilçelerin ziraat odalarına da davetiye gönderdiklerini belirten Başkan Posacı, “Fuara sadece toplu taşıma araçları ile katılan yaklaşık 173 bin kişi oldu. Kendi özel aracı ya da imkanları ile gelenler bu rakama dahil değil. Öncelikle davetimize icabet gösterip dışarıdan gelen misafirlere teşekkür ediyoruz” dedi. “Ziyaretçi sayısı bu yıl 33 bin kişi arttı” Geçen yıl düzenlenen fuarda ziyaretçi sayısının 140 bin olduğunu bu yıl ise rakamın yaklaşık 33 bin kişilik artış ile 173 bin kişiye yükseldiğini ifade eden Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, “Fuara gerek katılımcı firma sayısı gerekte ziyaretçi sayısı her geçen yıl artıyor. Bu da Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın her geçen yıl önem kazandığının bir göstergesidir” diye konuştu. “Tekstil alanı bir an önce fuar alanına dönüşmeli” Aydın’ın en büyük ihtiyaçlarından birinin fuar alanı olduğunu ve bu konuda Aydın Tekstil Alanı’nın fuar alanı olması ile ilgili Büyükşehir Belediyesi ile mutabakata varıldığını kaydeden Başkan Posacı, “Bu alan bir an önce fuar alanına dönüştürülmelidir. Önümüzdeki yıl 6.’sını düzenleyeceğimiz fuarın Aydın Tekstil Alanı’nda gerçekleştirilmesini arzuluyoruz. Fuara Aydın’ın yanı sıra Antalya, Muğla, Burdur, Afyon, Manisa, İzmir Balıkesir, Uşak, Manisa, Kütahya, Bursa ve Çanakkale başta olmak üzere ülkenin değişik illerinden çok sayıda ziyaretçi katıldı. Fuarda alet ve ekipmanlar yoğun ilgi gördü. Bunun yanında kadınlarımız da fuara ciddi derecede ilgi gösterdi” dedi.
Ziraat Odası Başkanı Posacı, 5. Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarını değerlendirdi

AYDIN- Aydın’da bu yıl 16-19 Şubat 2017 tarihleri arasında TARİŞ Pamuk depolarında 5.’si gerçekleşen Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda yaklaşık 50 milyon TL’lik işlem gördüğü belirlendi. Fuarı değerlendiren Efeler Ziraat Odası başkanı Rıza Posacı, oldukça başarılı bir organizasyon olduğunu belirterek, “Ekonomik kriz söylentilerine rağmen 50 milyon TL’lik satış ve iş bağlantısı küçümsenecek bir rakam değildir” dedi.

Aydın’da bu yıl 5.’si düzenlenen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın 243 firmanın katılımı ile gerçekleştiğini ve Efeler Ziraat Odası olarak çevre il ve ilçelerin ziraat odalarına da davetiye gönderdiklerini belirten Başkan Posacı, “Fuara sadece toplu taşıma araçları ile katılan yaklaşık 173 bin kişi oldu. Kendi özel aracı ya da imkanları ile gelenler bu rakama dahil değil. Öncelikle davetimize icabet gösterip dışarıdan gelen misafirlere teşekkür ediyoruz” dedi.

“Ziyaretçi sayısı bu yıl 33 bin kişi arttı”

Geçen yıl düzenlenen fuarda ziyaretçi sayısının 140 bin olduğunu bu yıl ise rakamın yaklaşık 33 bin kişilik artış ile 173 bin kişiye yükseldiğini ifade eden Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, “Fuara gerek katılımcı firma sayısı gerekte ziyaretçi sayısı her geçen yıl artıyor. Bu da Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın her geçen yıl önem kazandığının bir göstergesidir” diye konuştu.

“Tekstil alanı bir an önce fuar alanına dönüşmeli”

Aydın’ın en büyük ihtiyaçlarından birinin fuar alanı olduğunu ve bu konuda Aydın Tekstil Alanı’nın fuar alanı olması ile ilgili Büyükşehir Belediyesi ile mutabakata varıldığını kaydeden Başkan Posacı, “Bu alan bir an önce fuar alanına dönüştürülmelidir. Önümüzdeki yıl 6.’sını düzenleyeceğimiz fuarın Aydın Tekstil Alanı’nda gerçekleştirilmesini arzuluyoruz. Fuara Aydın’ın yanı sıra Antalya, Muğla, Burdur, Afyon, Manisa, İzmir Balıkesir, Uşak, Manisa, Kütahya, Bursa ve Çanakkale başta olmak üzere ülkenin değişik illerinden çok sayıda ziyaretçi katıldı. Fuarda alet ve ekipmanlar yoğun ilgi gördü. Bunun yanında kadınlarımız da fuara ciddi derecede ilgi gösterdi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.