Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Fotoğraf Çalıştayı gala yemeğiyle bitti

SANAT 19.12.2017 - 16:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3128+ kez okundu.
 

Fotoğraf Çalıştayı gala yemeğiyle bitti

Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Fotoğraf Çalıştayı Gar Restoran’da düzenlenen gala yemeğiyle sona erdi.

AYDIN- 3 gün boyunca Milli Aydın Kültür Bankası’nda söyleşi ve panellerle devam eden çalıştayın sonunda katılımcılara sertifika verildi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Gar Restoran’da düzenlen gala yemeğinde fotoğrafçı, eğitimci, öğretim görevlisi ve uzmanlardan oluşan 40 fotoğraf tutkununa katılım belgelerini verdi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan şöyle konuştu: “Çalıştayımıza katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sanatla toplumumuzu buluşturmak ve sanatın yaşam için ne kadar önemli olduğunu htirmek, ayrıca bunun hazzını yaşatmak adına sizlerle birlikteyiz. Belediyemiz olarak sanatın her dalının insanlarımızı hayata bağlayan, yaşamdan haz almalarını sağlayan bir etkinlik olduğunu biliyoruz. Bu etkinliğimiz sizlerle birlikte amacına ulaşıyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözüyle konuşmamı bitirmek istiyorum; ‘Hepiniz milletvekili olabilirsiniz, bakan olabilirsiniz, hatta cumhurbaşkanı olabilirsiniz, fakat sanatkar olamazsınız’. Sağlıkla daha güzel günlerde, daha güzel bir Türkiye’de sizlerle birlikte olmayı diliyor, katılımınız için tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”
Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Fotoğraf Çalıştayı Gar Restoran’da düzenlenen gala yemeğiyle sona erdi.

AYDIN- 3 gün boyunca Milli Aydın Kültür Bankası’nda söyleşi ve panellerle devam eden çalıştayın sonunda katılımcılara sertifika verildi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Gar Restoran’da düzenlen gala yemeğinde fotoğrafçı, eğitimci, öğretim görevlisi ve uzmanlardan oluşan 40 fotoğraf tutkununa katılım belgelerini verdi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan şöyle konuştu:

“Çalıştayımıza katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sanatla toplumumuzu buluşturmak ve sanatın yaşam için ne kadar önemli olduğunu htirmek, ayrıca bunun hazzını yaşatmak adına sizlerle birlikteyiz. Belediyemiz olarak sanatın her dalının insanlarımızı hayata bağlayan, yaşamdan haz almalarını sağlayan bir etkinlik olduğunu biliyoruz. Bu etkinliğimiz sizlerle birlikte amacına ulaşıyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözüyle konuşmamı bitirmek istiyorum; ‘Hepiniz milletvekili olabilirsiniz, bakan olabilirsiniz, hatta cumhurbaşkanı olabilirsiniz, fakat sanatkar olamazsınız’. Sağlıkla daha güzel günlerde, daha güzel bir Türkiye’de sizlerle birlikte olmayı diliyor, katılımınız için tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.