Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Forum Music Fest, Yonca Evcimik konseriyle başlıyor

MAGAZİN 20.09.2018 - 17:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3965+ kez okundu.
 

Forum Music Fest, Yonca Evcimik konseriyle başlıyor

Forum Aydın’ın 10. yılı şerefine düzenlediği Forum Music Fest, 22 Eylül’de Yonca Evcimik konseriyle başlıyor!

AYDIN- Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, kuruluşunun onuncu yılına özel gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini ekliyor, ziyaretçilerini bu kez de Forum Music Fest ile şaşırtıyor. 90’lara damgasını vuran efsane sanatçıları seyirciyle buluşturacak olan Forum Music Fest, 22 Eylül 2018 Cumartesi günü Yonca Evcimik konseriyle başlıyor. Onuncu yılına özel gerçekleştirdiği etkinliklere tüm hızıyla devam eden Forum Aydın, herkesi coşkulu performanslara sahne olacak Forum Music Fest’e davet ediyor. 22 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 19.00’da Yonca Evcimik konseriyle başlayacak olan Forum Music Fest, 90’lı yılların unutulmayan sanatçılarını Forum Aydın ziyaretçileriyle buluşturacak. Küçük büyük herkesin şarkılarını ezbere bildiği pek çok ünlüyü bu özel etkinlikte ağırlayacak olan Forum Aydın, 22-23 ve 29-30 Eylül hafta sonlarında onuncu yılına yakışacak keyifli kutlamalara imza atacak. Açılışı Yonca Evcimik’le yapılacak olan Forum Music Fest’in izleyenlere benzersiz bir müzik ziyafeti sunacak özel programında yer alan diğer isimler de göz kamaştırıyor. 23 Eylül 2018 Pazar günü saat 19.00’da Mansur Ark, Tayfun ve Ah Canım Ahmet üçlüsü festival sahnesinde katılımcılarla buluşacak. 29 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da Burak Kut’un performansıyla devam edecek olan Forum Music Fest’in finali ise 30 Eylül Pazar günü saat 19.00’da İzel ve Serdar Ayyıldız ikilisi tarafından gerçekleştirilecek. Forum Aydın’ın onuncu yıl kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenecek bu coşkulu festivalin bir parçası olmak isteyen herkes, Forum Aydın’a davetli!
Forum Aydın’ın 10. yılı şerefine düzenlediği Forum Music Fest, 22 Eylül’de Yonca Evcimik konseriyle başlıyor!

AYDIN- Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, kuruluşunun onuncu yılına özel gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini ekliyor, ziyaretçilerini bu kez de Forum Music Fest ile şaşırtıyor. 90’lara damgasını vuran efsane sanatçıları seyirciyle buluşturacak olan Forum Music Fest, 22 Eylül 2018 Cumartesi günü Yonca Evcimik konseriyle başlıyor.

Onuncu yılına özel gerçekleştirdiği etkinliklere tüm hızıyla devam eden Forum Aydın, herkesi coşkulu performanslara sahne olacak Forum Music Fest’e davet ediyor.

22 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 19.00’da Yonca Evcimik konseriyle başlayacak olan Forum Music Fest, 90’lı yılların unutulmayan sanatçılarını Forum Aydın ziyaretçileriyle buluşturacak. Küçük büyük herkesin şarkılarını ezbere bildiği pek çok ünlüyü bu özel etkinlikte ağırlayacak olan Forum Aydın, 22-23 ve 29-30 Eylül hafta sonlarında onuncu yılına yakışacak keyifli kutlamalara imza atacak.

Açılışı Yonca Evcimik’le yapılacak olan Forum Music Fest’in izleyenlere benzersiz bir müzik ziyafeti sunacak özel programında yer alan diğer isimler de göz kamaştırıyor. 23 Eylül 2018 Pazar günü saat 19.00’da Mansur Ark, Tayfun ve Ah Canım Ahmet üçlüsü festival sahnesinde katılımcılarla buluşacak. 29 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da Burak Kut’un performansıyla devam edecek olan Forum Music Fest’in finali ise 30 Eylül Pazar günü saat 19.00’da İzel ve Serdar Ayyıldız ikilisi tarafından gerçekleştirilecek.

Forum Aydın’ın onuncu yıl kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenecek bu coşkulu festivalin bir parçası olmak isteyen herkes, Forum Aydın’a davetli!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.