Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Forum Aydın’ın etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor

TURİZM 24.11.2018 - 13:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2343+ kez okundu.
 

Forum Aydın’ın etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor

Forum Aydın’ın onuncu yılında ziyaretçilerine sunduğu kaliteli ve keyifli etkinliklerin tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Toplulukları öğrencileri ve Aydın İl Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek bilinçlendirme çalışmalarının yanı sıra Kadın Mehteran ekibinin coşkulu gösterisi, bu hafta sonu Forum Aydın ziyaretçilerini bekliyor. Aydınlıların buluşma noktası Forum Aydın, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Toplulukları öğrencileri tarafından gerçekleştirilecek üç özel etkinliğe ev sahipliği yapacak. 24 Kasım 2018 Cumartesi günü Akciğer ve Meme Kanseri Bilgilendirme çalışmaları, 25 Kasım 2018 Pazar günü de “Kadına Şiddeti Kınama Günü” özel etkinliği ve sosyal deneyi Forum Aydın’da gerçekleştirilecek. 27 Kasım 2018 Salı günü ise yine topluluk öğrencileri tarafından Forum Aydın’da Antimikrobiyel Direnç Bilgilendirme standı açılacak. 24 Kasım 2019 Cumartesi günü saat 15.30‘da Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Ekibi tarafından gerçekleştirilecek özel konser, Forum Aydın misafirlerine keyifli anlar yaşatacak. 25 Kasım 2018 Pazar günü saat 15.00’te Aydın İl Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından açılacak “Kadına Şiddete Hayır” standı ve konuya özel etkinlikler, Forum Aydın ziyaretçileriyle buluşacak. Bilinçlendirme çalışmalarının yanı sıra pek çok keyifli performansa da ev sahipliği yapan Forum Aydın’a davetlisiniz
Forum Aydın’ın onuncu yılında ziyaretçilerine sunduğu kaliteli ve keyifli etkinliklerin tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Toplulukları öğrencileri ve Aydın İl Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek bilinçlendirme çalışmalarının yanı sıra Kadın Mehteran ekibinin coşkulu gösterisi, bu hafta sonu Forum Aydın ziyaretçilerini bekliyor.

Aydınlıların buluşma noktası Forum Aydın, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Toplulukları öğrencileri tarafından gerçekleştirilecek üç özel etkinliğe ev sahipliği yapacak. 24 Kasım 2018 Cumartesi günü Akciğer ve Meme Kanseri Bilgilendirme çalışmaları, 25 Kasım 2018 Pazar günü de “Kadına Şiddeti Kınama Günü” özel etkinliği ve sosyal deneyi Forum Aydın’da gerçekleştirilecek. 27 Kasım 2018 Salı günü ise yine topluluk öğrencileri tarafından Forum Aydın’da Antimikrobiyel Direnç Bilgilendirme standı açılacak.

24 Kasım 2019 Cumartesi günü saat 15.30‘da Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Ekibi tarafından gerçekleştirilecek özel konser, Forum Aydın misafirlerine keyifli anlar yaşatacak. 25 Kasım 2018 Pazar günü saat 15.00’te Aydın İl Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından açılacak “Kadına Şiddete Hayır” standı ve konuya özel etkinlikler, Forum Aydın ziyaretçileriyle buluşacak.

Bilinçlendirme çalışmalarının yanı sıra pek çok keyifli performansa da ev sahipliği yapan Forum Aydın’a davetlisiniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.