Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Forum Aydın’dan rengarenk yuvalar

GÜNCEL 19.01.2017 - 21:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2847+ kez okundu.
 

Forum Aydın’dan rengarenk yuvalar

Forum Aydın Çocuk Kulübü’nün çocuklarla beraber kedi ve köpekler için sıcacık evler yaptığı bildirildi.

AYDIN- 21-22 Ocak’ta düzenlenecek etkinlikte sokak hayvanları için rengarenk yuvalar hazırlanacağı belirtilen konuya ilişkin açıklamada, şöyle denildi: “Aydın'ın alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, soğuk havalarda sokak hayvanlarını unutmuyor. 21-22 Ocak’ta Çocuk Kulübü etkinleri kapsamında çocuklarla beraber sokakta yaşayan minik dostlarımızın üşümemeleri için birbirinden güzel evler yapıyor. Forum Aydın Çocuk Kulübü’nün bu hafta sonu 14.00 ve 16.00 saatlerinde 2 ayrı oturumda düzenleyeceği atölye çalışmalarında, kedi ve minik köpekler için rengarenk evler hazırlanacak. Çocuklar, minik dostları için yaptıkları evleri istedikleri bir alana koyabilecek. Sokak hayvanlarına destek olmak isteyen tüm aileler Forum Aydın’a davetli!”
Forum Aydın Çocuk Kulübü’nün çocuklarla beraber kedi ve köpekler için sıcacık evler yaptığı bildirildi.

AYDIN- 21-22 Ocak’ta düzenlenecek etkinlikte sokak hayvanları için rengarenk yuvalar hazırlanacağı belirtilen konuya ilişkin açıklamada, şöyle denildi:

“Aydın'ın alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, soğuk havalarda sokak hayvanlarını unutmuyor. 21-22 Ocak’ta Çocuk Kulübü etkinleri kapsamında çocuklarla beraber sokakta yaşayan minik dostlarımızın üşümemeleri için birbirinden güzel evler yapıyor.

Forum Aydın Çocuk Kulübü’nün bu hafta sonu 14.00 ve 16.00 saatlerinde 2 ayrı oturumda düzenleyeceği atölye çalışmalarında, kedi ve minik köpekler için rengarenk evler hazırlanacak. Çocuklar, minik dostları için yaptıkları evleri istedikleri bir alana koyabilecek.

Sokak hayvanlarına destek olmak isteyen tüm aileler Forum Aydın’a davetli!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.