Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Forum Aydın’dan karla karışık yarıyıl sürprizi

GENEL 22.01.2018 - 15:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3200+ kez okundu.
 

Forum Aydın’dan karla karışık yarıyıl sürprizi

Aydın ve çevre illerin eğlence ve alışveriş merkezi Forum Aydın, yarıyıl tatili şerefine benzersiz bir sürpriz hazırladı.

AYDIN - 26-28 Ocak tarihleri arasında Forum Aydın’ı ziyaret eden herkes, ışık ve lazer gösterileri eşliğinde lapa lapa karın tadını çıkartacak. Forum Aydın’ın yarıyıl sürprizi, yalnızca heyecanla tatili bekleyen miniklerin değil yetişkinlerin de ilgisini çekerek coşkulu anlara sahne olacak. 26-28 Ocak 2018 tarihlerinde saat 17.00 – 20.00 arasında Forum Aydın’ı ziyaret edenler, ışık ve lazer gösterileri eşliğinde karın tadını çıkartacak, bölgenin hasret kaldığı kar, Forum Aydın’a yağacak.
Aydın ve çevre illerin eğlence ve alışveriş merkezi Forum Aydın, yarıyıl tatili şerefine benzersiz bir sürpriz hazırladı.

AYDIN - 26-28 Ocak tarihleri arasında Forum Aydın’ı ziyaret eden herkes, ışık ve lazer gösterileri eşliğinde lapa lapa karın tadını çıkartacak.

Forum Aydın’ın yarıyıl sürprizi, yalnızca heyecanla tatili bekleyen miniklerin değil yetişkinlerin de ilgisini çekerek coşkulu anlara sahne olacak. 26-28 Ocak 2018 tarihlerinde saat 17.00 – 20.00 arasında Forum Aydın’ı ziyaret edenler, ışık ve lazer gösterileri eşliğinde karın tadını çıkartacak, bölgenin hasret kaldığı kar, Forum Aydın’a yağacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.