Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Forum Aydın’dan erken Sevgililer Günü sürprizi!

MAGAZİN 05.02.2018 - 18:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3697+ kez okundu.
 

Forum Aydın’dan erken Sevgililer Günü sürprizi!

Forum Aydın’dan Oğuzhan Koç’la erken Sevgililer Günü sürprizi!

AYDIN- Aydın ve çevre illerin eğlence ve alışveriş merkezi Forum Aydın’a bu yıl Sevgililer Günü erken geliyor! 11 Şubat 2018 Pazar günü ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, hayranlarıyla Forum Aydın’da buluşacak. Forum Aydın’ın Oğuzhan Koç, sürpriziyle bu yıl Sevgililer Günü erken geliyor. Müzisyenliğinin yanı sıra oyuncu ve senarist kimliğiyle de milyonların sevgisini kazanan Oğuzhan Koç, “Gül ki Sevgilim”, “Aşkla Aynı Değil” ve “Ben Hala Rüyada” gibi hit şarkılarını seslendirmek üzere 11 Şubat 2018 Pazar günü saat 15:00’te Forum Aydın sahnesinde olacak. Romantik şarkılar eşliğinde unutulmaz bir Sevgililer Günü programı için tüm çiftler, Forum Aydın’a davetli!
Forum Aydın’dan Oğuzhan Koç’la erken Sevgililer Günü sürprizi!

AYDIN- Aydın ve çevre illerin eğlence ve alışveriş merkezi Forum Aydın’a bu yıl Sevgililer Günü erken geliyor! 11 Şubat 2018 Pazar günü ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, hayranlarıyla Forum Aydın’da buluşacak.

Forum Aydın’ın Oğuzhan Koç, sürpriziyle bu yıl Sevgililer Günü erken geliyor. Müzisyenliğinin yanı sıra oyuncu ve senarist kimliğiyle de milyonların sevgisini kazanan Oğuzhan Koç, “Gül ki Sevgilim”, “Aşkla Aynı Değil” ve “Ben Hala Rüyada” gibi hit şarkılarını seslendirmek üzere 11 Şubat 2018 Pazar günü saat 15:00’te Forum Aydın sahnesinde olacak. Romantik şarkılar eşliğinde unutulmaz bir Sevgililer Günü programı için tüm çiftler, Forum Aydın’a davetli!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.