Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Forum Aydın'da Bowlingcilere ödül

SPOR 06.05.2017 - 13:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3163+ kez okundu.
 

Forum Aydın'da Bowlingcilere ödül

Forum Aydın Bowling Turnuvası kazananları ödüllerini aldı

AYDIN- Toplam 22 takımın katıldığı turnuva sonucunda Centone takımı birinci, Atasun-Click Clock takımı ikinci, Cinemaximum takımı ise üçüncü oldu. Gerçekleştirilen ödül töreninde takımlar, kupa ve madalyalarını alırken aynı zamanda SPA paketi, hediye çekleri ve kahvaltı ödülleri de kazandı. Aydın'ın alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın'ın, AVM geneli çalışanlar arasında düzenlediği bowling turnuvasında dereceye giren takımlar ödüllerini aldı. 17 Nisan‘da başlayan ve 3 Mayıs'ta yapılan final maçları ile son bulan turnuvaya toplam 22 takım katıldı. Takımların hem eğlendiği hem de heyecanlı maçlar yaptığı turnuvada birinciliği Centone, ikinciliği Atasun-Click Clock, üçüncülüğü Cinemaximum takımları kazandı.  256 Bowling ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleşen turnuvanın, ödül töreni ise bugün Forum Aydın Zeytin Meydanı'nda gerçekleştirildi. Forum Aydın Bowling Turnuvası Komitesi ve Forum Aydın Yönetimi kazananları tebrik ederek hediyelerini kendilerine takdim etti. Dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını alırken aynı zamanda yoğun geçen dönemin en güzel hediyesi olacak masaj ve SPA paketi, hediye çekleri ve kahvaltı ödülleri de kazandı.
Forum Aydın Bowling Turnuvası kazananları ödüllerini aldı

AYDIN- Toplam 22 takımın katıldığı turnuva sonucunda Centone takımı birinci, Atasun-Click Clock takımı ikinci, Cinemaximum takımı ise üçüncü oldu. Gerçekleştirilen ödül töreninde takımlar, kupa ve madalyalarını alırken aynı zamanda SPA paketi, hediye çekleri ve kahvaltı ödülleri de kazandı.

Aydın'ın alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın'ın, AVM geneli çalışanlar arasında düzenlediği bowling turnuvasında dereceye giren takımlar ödüllerini aldı.

17 Nisan‘da başlayan ve 3 Mayıs'ta yapılan final maçları ile son bulan turnuvaya toplam 22 takım katıldı. Takımların hem eğlendiği hem de heyecanlı maçlar yaptığı turnuvada birinciliği Centone, ikinciliği Atasun-Click Clock, üçüncülüğü Cinemaximum takımları kazandı.

 256 Bowling ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleşen turnuvanın, ödül töreni ise bugün Forum Aydın Zeytin Meydanı'nda gerçekleştirildi. Forum Aydın Bowling Turnuvası Komitesi ve Forum Aydın Yönetimi kazananları tebrik ederek hediyelerini kendilerine takdim etti. Dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını alırken aynı zamanda yoğun geçen dönemin en güzel hediyesi olacak masaj ve SPA paketi, hediye çekleri ve kahvaltı ödülleri de kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.