Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Forum Aydın yine buluşturdu

MAGAZİN 18.10.2016 - 20:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2545+ kez okundu.
 

Forum Aydın yine buluşturdu

Forum Aydın, Forum Fashion Week kapsamında; Ebru Şallı & Cengiz Abazoğlu söyleşisi ve Gonca Vuslateri & Ömür Sabuncuoğlu söyleşileriyle ziyaretçilerine keyifli bir hafta sonu geçirtti.

AYDIN- Aydın'ın alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, Forum Fashion Week kapsamında Ebru Şallı, Cengiz Abazoğlu ve Gonca Vuslateri gibi ünlü isimleri ağırladı. Ünlü manken Ebru Şallı ve modacı Cengiz Abazoğlu söyleşisi ile başlayan etkinlikte moda, sağlık ve doğal güzellik reçeteleri ziyaretçilerle paylaşıldı. Forum Aydın ziyaretçileri ile keyifli selfieler çekildi. Gonca Vuslateri & Ömür Sabuncuoğlu söyleşisi ile devam eden etkinlikte, Gonca Vuslateri modaya bakışı, son çıktığı defiledeki heyecanı ve hayat görüşlerine yönelik deneyimlerini paylaştı. Vuslateri, ziyaretçilere yakında başlayacak olan dizisinin ve albüm hazırlığının müjdesini de verdi. Son olarak yaptığı sürpriz Sezen Aksu taklidi ile ziyaretçilere eğlenceli dakikalar yaşattı.
Forum Aydın, Forum Fashion Week kapsamında; Ebru Şallı & Cengiz Abazoğlu söyleşisi ve Gonca Vuslateri & Ömür Sabuncuoğlu söyleşileriyle ziyaretçilerine keyifli bir hafta sonu geçirtti.

AYDIN- Aydın'ın alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, Forum Fashion Week kapsamında Ebru Şallı, Cengiz Abazoğlu ve Gonca Vuslateri gibi ünlü isimleri ağırladı. Ünlü manken Ebru Şallı ve modacı Cengiz Abazoğlu söyleşisi ile başlayan etkinlikte moda, sağlık ve doğal güzellik reçeteleri ziyaretçilerle paylaşıldı. Forum Aydın ziyaretçileri ile keyifli selfieler çekildi.

Gonca Vuslateri & Ömür Sabuncuoğlu söyleşisi ile devam eden etkinlikte, Gonca Vuslateri modaya bakışı, son çıktığı defiledeki heyecanı ve hayat görüşlerine yönelik deneyimlerini paylaştı. Vuslateri, ziyaretçilere yakında başlayacak olan dizisinin ve albüm hazırlığının müjdesini de verdi. Son olarak yaptığı sürpriz Sezen Aksu taklidi ile ziyaretçilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.