Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Forum Aydın, Kadın Mehteran Takımı'nı ağırladı

GENEL 11.03.2019 - 12:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2886+ kez okundu.
 

Forum Aydın, Kadın Mehteran Takımı'nı ağırladı

Forum Aydın Kadınlar Günü’nde Türkiye’nin ilk Kadın Mehteran Takımı’nı ağırladı.

AYDIN- Forum Aydın, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, ziyaretçilerini keyifli performanslarla buluşturdu. 9 Mart Cumartesi günü Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımı’nın özel konserinin yanı sıra Efeler Belediyesi Halk Dansları ve Zumba topluluklarının gösterileri de Forum Aydın ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu. Aydınlıların buluşma noktası Forum Aydın, bu yıl 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ziyaretçilerini çok özel gösterilerle karşıladı. 9 Mart 2019 Cumartesi günü Efeler Belediyesi Halk Dansları ve Zumba topluluklarının neşeli danslarının ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımı, coşkulu performanslarını Forum Aydın ziyaretçileri için sergiledi. Ziyaretçiler hem dans gösterilerine hem de Türkiye’nin ilk kadın mehteran ekibine yoğun ilgi gösterdi.
Forum Aydın Kadınlar Günü’nde Türkiye’nin ilk Kadın Mehteran Takımı’nı ağırladı.

AYDIN- Forum Aydın, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, ziyaretçilerini keyifli performanslarla buluşturdu.

9 Mart Cumartesi günü Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımı’nın özel konserinin yanı sıra Efeler Belediyesi Halk Dansları ve Zumba topluluklarının gösterileri de Forum Aydın ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu.

Aydınlıların buluşma noktası Forum Aydın, bu yıl 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ziyaretçilerini çok özel gösterilerle karşıladı.

9 Mart 2019 Cumartesi günü Efeler Belediyesi Halk Dansları ve Zumba topluluklarının neşeli danslarının ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımı, coşkulu performanslarını Forum Aydın ziyaretçileri için sergiledi. Ziyaretçiler hem dans gösterilerine hem de Türkiye’nin ilk kadın mehteran ekibine yoğun ilgi gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.