Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Forum Aydın, genç yeteneklerle buluşturuyor

SANAT 15.06.2017 - 20:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3303+ kez okundu.
 

Forum Aydın, genç yeteneklerle buluşturuyor

Forum Aydın, sanatseverleri genç yeteneklerle buluşturmaya devam ediyor

AYDIN- Neslihan Kalaycı Resim Sergisi, 15 Haziran Perşembe günü saat 18.00’den itibaren davetlilere renkli anlar yaşatacak. Sanatı destekleme amacının gereklerini yerine getiren Aydın’ın alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, bu kez Aydınlıları dikkat çeken bir yetenekle bir araya getiriyor. Neslihan Kalaycı’nın en renkli çalışmalarının sergileneceği Resim Sergisi, 15 Haziran Perşembe günü saat 18.00’den itibaren davetlilerle buluşacak. 1998 Nazilli doğumlu sanatçı, genç yaşına rağmen kısa zamanda büyük başarılara imza attı. Yüksek Yalova Güzel Sanatlar Lisesi’ni birincilikle kazanan ve aynı dereceyle bitiren Neslihan Kalaycı yarışmalarda aldığı yüksek derecelerle başarısını taçlandırmaya devam ediyor. En renkli çalışmalarıyla sergide yerini alacak bu yetenekle tanışmak isteyen herkes sergiyi 18 Haziran’a kadar ziyaret edebilecek.
Forum Aydın, sanatseverleri genç yeteneklerle buluşturmaya devam ediyor

AYDIN- Neslihan Kalaycı Resim Sergisi, 15 Haziran Perşembe günü saat 18.00’den itibaren davetlilere renkli anlar yaşatacak.

Sanatı destekleme amacının gereklerini yerine getiren Aydın’ın alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, bu kez Aydınlıları dikkat çeken bir yetenekle bir araya getiriyor. Neslihan Kalaycı’nın en renkli çalışmalarının sergileneceği Resim Sergisi, 15 Haziran Perşembe günü saat 18.00’den itibaren davetlilerle buluşacak.

1998 Nazilli doğumlu sanatçı, genç yaşına rağmen kısa zamanda büyük başarılara imza attı. Yüksek Yalova Güzel Sanatlar Lisesi’ni birincilikle kazanan ve aynı dereceyle bitiren Neslihan Kalaycı yarışmalarda aldığı yüksek derecelerle başarısını taçlandırmaya devam ediyor.

En renkli çalışmalarıyla sergide yerini alacak bu yetenekle tanışmak isteyen herkes sergiyi 18 Haziran’a kadar ziyaret edebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.