Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Forum Aydın’da Dünya Kadınlar Günü farklı kutlanacak

KÜLTÜR 03.03.2017 - 20:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3852+ kez okundu.
 

Forum Aydın’da Dünya Kadınlar Günü farklı kutlanacak

Ünlü yazar Seyhan Livaneli, 5 Mart’ta Forum Aydın’da Aydınlı okurlarıyla buluşacak, kitaplarını imzalayacak.

AYDIN- Aydın'ın alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, Kadınlar Günü’nün Türkiye’nin önemli kadın yazarlarından Seyhan Livaneli ile kutluyor. Uzun yıllar Türkçe öğretmenliği yapan, Kültür Bakanlığı’nda ve Unicef projelerinde görev alan Livaneli, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü öncesinde kitaplarını Aydınlılar için imzalayacak. Kader Senfonisi, Nar Babamın Not Defteri gibi kitaplarıyla tanınan Seyhan Livaneli, 5 Mart Pazar günü saat 15.00’te Zeytin Meydanı’nda okurları ile buluşacak.
Ünlü yazar Seyhan Livaneli, 5 Mart’ta Forum Aydın’da Aydınlı okurlarıyla buluşacak, kitaplarını imzalayacak.

AYDIN- Aydın'ın alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, Kadınlar Günü’nün Türkiye’nin önemli kadın yazarlarından Seyhan Livaneli ile kutluyor. Uzun yıllar Türkçe öğretmenliği yapan, Kültür Bakanlığı’nda ve Unicef projelerinde görev alan Livaneli, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü öncesinde kitaplarını Aydınlılar için imzalayacak.

Kader Senfonisi, Nar Babamın Not Defteri gibi kitaplarıyla tanınan Seyhan Livaneli, 5 Mart Pazar günü saat 15.00’te Zeytin Meydanı’nda okurları ile buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.