Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Forum Aydın, Ayşegül Aldinç ile bahara merhaba diyor!

MAGAZİN 05.04.2017 - 14:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2855+ kez okundu.
 

Forum Aydın, Ayşegül Aldinç ile bahara merhaba diyor!

Aydınlıların bu yıl baharın gelişini Forum Aydın’ın benzersiz etkinliğiyle kutlayacağı bildirildi.

AYDIN- Müzik ve eğlence dolu bir akşamüstü geçirmek isteyen herkesin davetli olduğu Ayşegül Aldinç konserinin, 8 Nisan 2017 Cumartesi günü Forum Aydın’da gerçekleşeceği de belirtildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Aydın'ın alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, baharın gelişini unutulmaz bir etkinlikle kutlayacak. 8 Nisan 2017 günü saat 17:00’de Forum Aydın’ı ziyaret eden herkes, Türk müziğinin efsane isimlerinden Ayşegül Aldinç’in coşkulu şarkılarına eşlik etme fırsatı bulacak.
Aydınlıların bu yıl baharın gelişini Forum Aydın’ın benzersiz etkinliğiyle kutlayacağı bildirildi.

AYDIN- Müzik ve eğlence dolu bir akşamüstü geçirmek isteyen herkesin davetli olduğu Ayşegül Aldinç konserinin, 8 Nisan 2017 Cumartesi günü Forum Aydın’da gerçekleşeceği de belirtildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Aydın'ın alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, baharın gelişini unutulmaz bir etkinlikle kutlayacak. 8 Nisan 2017 günü saat 17:00’de Forum Aydın’ı ziyaret eden herkes, Türk müziğinin efsane isimlerinden Ayşegül Aldinç’in coşkulu şarkılarına eşlik etme fırsatı bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.