Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Forum Aydın, ara tatil heyecanını yaşattı!

GENEL 26.11.2019 - 13:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1918+ kez okundu.
 

Forum Aydın, ara tatil heyecanını yaşattı!

Çocuklar Forum Aydın’ın hazırladığı ara tatil programı ile eğlendi, yaratıcılıklarını geliştirdi ve unutulmaz bir tatil yaşadılar.

AYDIN- Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, bu yıl ilk defa uygulanan Kasım ara tatil döneminde çocukların çok eğlendiği, yaratıcılıklarını ve hayal dünyalarını geliştirirken öğrendiği bir program hazırladı. Çömlek, oyuncak ve kukla yapım atölyelerinden, kişisel verileri koruma haklarının Rafadan Tayfa karakterleri tarafından anlatıldığı ”Veri Tayfa” gösterisine birçok eğlenceli etkinlik çocukların büyük ilgisini çekti. Çocuklar çömlek, marangozluk, oyuncak, ahşap atölyelerine katılarak el becerilerini, yaratıcılıklarını geliştirirken kendi oyuncaklarını yapmış oldular. TRT Çocuk’un izlenme rekorları kıran kahramanları Rafadan Tayfa, bu defa maceralarının yanı sıra kişisel verilerle ilgili bilgilendirdi. Çocukların her zaman olduğu gibi çok büyük ilgi gösterdiği Rafadan Tayfa gösterisinde katılanlar hem öğrenip, bilgi edindiler hem de çok eğlendiler.
Çocuklar Forum Aydın’ın hazırladığı ara tatil programı ile eğlendi, yaratıcılıklarını geliştirdi ve unutulmaz bir tatil yaşadılar.

AYDIN- Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, bu yıl ilk defa uygulanan Kasım ara tatil döneminde çocukların çok eğlendiği, yaratıcılıklarını ve hayal dünyalarını geliştirirken öğrendiği bir program hazırladı.

Çömlek, oyuncak ve kukla yapım atölyelerinden, kişisel verileri koruma haklarının Rafadan Tayfa karakterleri tarafından anlatıldığı ”Veri Tayfa” gösterisine birçok eğlenceli etkinlik çocukların büyük ilgisini çekti.

Çocuklar çömlek, marangozluk, oyuncak, ahşap atölyelerine katılarak el becerilerini, yaratıcılıklarını geliştirirken kendi oyuncaklarını yapmış oldular.

TRT Çocuk’un izlenme rekorları kıran kahramanları Rafadan Tayfa, bu defa maceralarının yanı sıra kişisel verilerle ilgili bilgilendirdi. Çocukların her zaman olduğu gibi çok büyük ilgi gösterdiği Rafadan Tayfa gösterisinde katılanlar hem öğrenip, bilgi edindiler hem de çok eğlendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.