Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Forum Aydın 9. yaşını Gökhan Kırdar ile kutladı

MAGAZİN 03.10.2017 - 17:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1909+ kez okundu.
 

Forum Aydın 9. yaşını Gökhan Kırdar ile kutladı

Dokuz yıldır sunduğu keyifli alışveriş ve renkli etkinliklerle Aydınlıların buluşma noktası olan Forum Aydın, kuruluş yıl dönümünde sevilen sanatçı Gökhan Kırdar’ı ağırladı.

AYDIN- Bir çok sinema filmi, belgesel ve televizyon dizilerine yaptığı başarılı müziklerin yanı sıra “Yerine Sevemem”, “Üstüme Basıp Geçme”, “Tutunamadım” gibi duygusal şarkılarla milyonların sevgisini kazanan Gökhan Kırdar; Forum Aydın’ın 9. yaşı kutlamaları kapsamında Aydınlılarla buluştu. Etkinliğin ilk bölümünde ziyaretçiler, kendisi de Aydınlı olan sanatçının en sevilen şarkılarına eşlik etti. İkinci bölümde ise Gökhan Kırdar uluslararası 'Sky- Gen' Müzik ile İyileşme Projesi adı altında başlattığı, 'OQ' markasıyla sunduğu çalışmasını dinleyicilerle paylaştı. Bu çalışma, sanatçının özgün yorumuyla dünya tarihindeki tüm müzikle iyileşme yöntem ve tekniklerini içerisinde barındırıyor. Yıllardır müziğin şifa yönünü inceleyen sanatçı konsere katılan Forum Aydın ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim yaşattı. Müzikle İyileşme Projesi’nin sosyal medya takipçileri olanlar konser sonrasında da sanatçıyla buluşarak sohbet etme imkanı buldu.
Dokuz yıldır sunduğu keyifli alışveriş ve renkli etkinliklerle Aydınlıların buluşma noktası olan Forum Aydın, kuruluş yıl dönümünde sevilen sanatçı Gökhan Kırdar’ı ağırladı.

AYDIN- Bir çok sinema filmi, belgesel ve televizyon dizilerine yaptığı başarılı müziklerin yanı sıra “Yerine Sevemem”, “Üstüme Basıp Geçme”, “Tutunamadım” gibi duygusal şarkılarla milyonların sevgisini kazanan Gökhan Kırdar; Forum Aydın’ın 9. yaşı kutlamaları kapsamında Aydınlılarla buluştu.

Etkinliğin ilk bölümünde ziyaretçiler, kendisi de Aydınlı olan sanatçının en sevilen şarkılarına eşlik etti. İkinci bölümde ise Gökhan Kırdar uluslararası 'Sky- Gen' Müzik ile İyileşme Projesi adı altında başlattığı, 'OQ' markasıyla sunduğu çalışmasını dinleyicilerle paylaştı. Bu çalışma, sanatçının özgün yorumuyla dünya tarihindeki tüm müzikle iyileşme yöntem ve tekniklerini içerisinde barındırıyor.

Yıllardır müziğin şifa yönünü inceleyen sanatçı konsere katılan Forum Aydın ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim yaşattı. Müzikle İyileşme Projesi’nin sosyal medya takipçileri olanlar konser sonrasında da sanatçıyla buluşarak sohbet etme imkanı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.