Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Form Aydın, çocuklara evsahibi olacak

GENEL 08.09.2017 - 12:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3112+ kez okundu.
 

Form Aydın, çocuklara evsahibi olacak

Forum Aydın, Hezarfen Bilim Akademisi’nin çocuk atölyelerine ev sahipliği yapıyor

AYDIN- Okulların açılmasıyla eğlence sona ermiyor! Çocuklar, Hezarfen Bilim Akademisi’nin düzenlediği iki hafta sonu sürecek bilim ve sanatla dolu atölyelerde hem öğrenecek hem de eğlenceli vakit geçirecekler. Aydınlı küçük büyük herkesin eğlence merkezi Forum Aydın, okul sezonu açılırken çok özel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 9-10 Eylül ve 16-17 Eylül tarihlerinde Hezarfen Bilim Akademisi işbirliği ile düzenlenen eğlenceli ve öğretici atölyeler, çocukları renkli bir hafta sonu geçirmeye çağırıyor. Atölyelere katılan çocuklar, kil ve hamurlarla hayallerindeki şekilleri oluşturacak, resimler yapacak, oyuncak topaçlarını istedikleri gibi renklendirecek, maket tasarlayacak, robotik atölyesinde bilgi ve becerilerini geliştirecekler. Atölyeler Forum Aydın Zeytin Meydanı’nda cumartesi ve pazar günleri saat 14.00-19.00 arasında gerçekleşecek.
Forum Aydın, Hezarfen Bilim Akademisi’nin çocuk atölyelerine ev sahipliği yapıyor

AYDIN- Okulların açılmasıyla eğlence sona ermiyor! Çocuklar, Hezarfen Bilim Akademisi’nin düzenlediği iki hafta sonu sürecek bilim ve sanatla dolu atölyelerde hem öğrenecek hem de eğlenceli vakit geçirecekler.

Aydınlı küçük büyük herkesin eğlence merkezi Forum Aydın, okul sezonu açılırken çok özel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 9-10 Eylül ve 16-17 Eylül tarihlerinde Hezarfen Bilim Akademisi işbirliği ile düzenlenen eğlenceli ve öğretici atölyeler, çocukları renkli bir hafta sonu geçirmeye çağırıyor.

Atölyelere katılan çocuklar, kil ve hamurlarla hayallerindeki şekilleri oluşturacak, resimler yapacak, oyuncak topaçlarını istedikleri gibi renklendirecek, maket tasarlayacak, robotik atölyesinde bilgi ve becerilerini geliştirecekler.

Atölyeler Forum Aydın Zeytin Meydanı’nda cumartesi ve pazar günleri saat 14.00-19.00 arasında gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.