Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Florya Park Sosyal Tesisleri törenle açıldı

GÜNCEL 15.04.2017 - 23:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4011+ kez okundu.
 

Florya Park Sosyal Tesisleri törenle açıldı

Nazilli’de hizmet veren Florya Park Sosyal Tesisleri protokolün de katılımıyla resmi açılışı yapıldı.

NAZİLLİ- Nazilli Yeşil Mahalle’de geçtiğimiz yıl içerisinde yapımı tamamlanarak hizmet vermeye başlayan işletmeciliğini İbrahim Şan’ın yaptığı Florya Park Sosyal Tesisleri için açılış töreni gerçekleştirildi. 23 bin metrekarelik dev tesisin açılış törenine Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MÜSİAD Aydın Şube Başkanı Murat Aksüt, AK Parti Nazilli Eski İlçe Başkanı Avukat İmran Acar ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Açılış dualarla başladı. Duanın ardından kurdele kesiminden önce Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık kısa bir açılış konuşması yaptı. Daha sonra işletmeci İbrahim Şan, protokol ve davetlilerin katılımıyla açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra davetliler Kır Düğün bahçesinde Grup Ediz'in birbirinden güzel şarkıları eşliğinde usta şefler tarafından ikramlıkları tattı. Son olarak İşletmeci İbrahim Şan ve ailesi açılış pastasının alkışlar eşliğinde kesti. Böyle bir tesisi kazandırdıkları için Şan Ailesine teşekkür eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli’nin böyle bir tesise ihtiyacı vardı. İnşallah ailesi, kendileri ve Nazilli için hayırlı olur. Açılışa katıldığınız için herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. İşletmenin hayırlı ve uğurlu olması dilekleriyle konuşmasına başlayan Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, “Nazilli’ye değer katacak çok güzel bir tesis yapılmış. Burası bir kompleks olarak düşünülmüş. Güzel bir alan olmuş. Nazilli’ye ilk geldiğimde buraya geldim. Nazilli'nin marka olmasında, marka değerinin yükseltilmesinde bu tür işletmeler büyük rol oynuyor. Bu amaçla yatırım yapan tüm yatırımcılarımıza çok teşekkür ederim” dedi. Vakıflardan yap işlet devret yöntemiyle kiralanan, 2015 Aralık ayında açılan tesisler toplam 23 bin metre kare alanda, 5 bin metre kare otoparkı, 3 halı sahası, havuzu, kır ve havuz düğün salonu ve restoranıyla Nazilli halkına hizmet veriyor. Nazilli’ye yakışır bir tesis yaptıklarını ifade eden işletmeci İbrahim Şan, “Nazilli böyle bir tesisin eksikliğini hissediyordu. Vatandaşımız için en güzelini yaptığımıza inanıyoruz. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran Kaymakamımız İbrahim Küçük’e, Başkanımız Haluk Alıcık’a ve davetlilerimize teşekkür ederim. Nazilli her şeyin en güzeline layık” dedi.
Nazilli’de hizmet veren Florya Park Sosyal Tesisleri protokolün de katılımıyla resmi açılışı yapıldı.

NAZİLLİ- Nazilli Yeşil Mahalle’de geçtiğimiz yıl içerisinde yapımı tamamlanarak hizmet vermeye başlayan işletmeciliğini İbrahim Şan’ın yaptığı Florya Park Sosyal Tesisleri için açılış töreni gerçekleştirildi.

23 bin metrekarelik dev tesisin açılış törenine Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MÜSİAD Aydın Şube Başkanı Murat Aksüt, AK Parti Nazilli Eski İlçe Başkanı Avukat İmran Acar ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Açılış dualarla başladı. Duanın ardından kurdele kesiminden önce Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık kısa bir açılış konuşması yaptı. Daha sonra işletmeci İbrahim Şan, protokol ve davetlilerin katılımıyla açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra davetliler Kır Düğün bahçesinde Grup Ediz'in birbirinden güzel şarkıları eşliğinde usta şefler tarafından ikramlıkları tattı. Son olarak İşletmeci İbrahim Şan ve ailesi açılış pastasının alkışlar eşliğinde kesti.

Böyle bir tesisi kazandırdıkları için Şan Ailesine teşekkür eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli’nin böyle bir tesise ihtiyacı vardı. İnşallah ailesi, kendileri ve Nazilli için hayırlı olur. Açılışa katıldığınız için herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

İşletmenin hayırlı ve uğurlu olması dilekleriyle konuşmasına başlayan Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, “Nazilli’ye değer katacak çok güzel bir tesis yapılmış. Burası bir kompleks olarak düşünülmüş. Güzel bir alan olmuş. Nazilli’ye ilk geldiğimde buraya geldim. Nazilli'nin marka olmasında, marka değerinin yükseltilmesinde bu tür işletmeler büyük rol oynuyor. Bu amaçla yatırım yapan tüm yatırımcılarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Vakıflardan yap işlet devret yöntemiyle kiralanan, 2015 Aralık ayında açılan tesisler toplam 23 bin metre kare alanda, 5 bin metre kare otoparkı, 3 halı sahası, havuzu, kır ve havuz düğün salonu ve restoranıyla Nazilli halkına hizmet veriyor. Nazilli’ye yakışır bir tesis yaptıklarını ifade eden işletmeci İbrahim Şan, “Nazilli böyle bir tesisin eksikliğini hissediyordu. Vatandaşımız için en güzelini yaptığımıza inanıyoruz. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran Kaymakamımız İbrahim Küçük’e, Başkanımız Haluk Alıcık’a ve davetlilerimize teşekkür ederim. Nazilli her şeyin en güzeline layık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.