Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Flaş! 200 öğrenci...

(AA) - Anadolu Ajansı | 13.05.2015 - 20:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3284+ kez okundu.
 

Flaş! 200 öğrenci...

Denizli’de çoğu üniversite öğrencisi 200’ü aşkın kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurdu.

Dün akşamdan itibaren mide bulantısı, baş dönmesi, ishal ve karın ağrısı şikayetiyle kentteki çeşitli hastanelere başvuranların sayısı 200'ü aştı. Başvuranların arasında Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 4 tekstil fabrikasının işçileri, Pamukkale Üniversitesi Kredi Yurtlar Kurumu'nda kalan üniversiteliler ve kent sakinleri de yer aldı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde serum takılan üniversiteliler ile Denizli Devlet Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi'ne başvuran işçilerin, serum tedavisi ardından taburcu edildiği belirtildi. Şu ana için durumu ağır herhangi bir hasta bulunmadığı belirtildi. Zehirlenme vakalarıyla başvuranların yedikleri ve içtiklerinden örnek aldığı kaydedildi. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Hastaneye başvuranların ortak noktasının şebeke suyu içmeleri olduğu ifade edildi.
Denizli’de çoğu üniversite öğrencisi 200’ü aşkın kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurdu.

Dün akşamdan itibaren mide bulantısı, baş dönmesi, ishal ve karın ağrısı şikayetiyle kentteki çeşitli hastanelere başvuranların sayısı 200'ü aştı. Başvuranların arasında Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 4 tekstil fabrikasının işçileri, Pamukkale Üniversitesi Kredi Yurtlar Kurumu'nda kalan üniversiteliler ve kent sakinleri de yer aldı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde serum takılan üniversiteliler ile Denizli Devlet Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi'ne başvuran işçilerin, serum tedavisi ardından taburcu edildiği belirtildi.

Şu ana için durumu ağır herhangi bir hasta bulunmadığı belirtildi. Zehirlenme vakalarıyla başvuranların yedikleri ve içtiklerinden örnek aldığı kaydedildi. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Hastaneye başvuranların ortak noktasının şebeke suyu içmeleri olduğu ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.