Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Fırtınanın izleri silinemedi

GÜNCEL 11.08.2017 - 11:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2813+ kez okundu.
 

Fırtınanın izleri silinemedi

Aydın’da hafta sonu gerçekleşen yağış ve fırtınanın izleri halen devam ediyor.

AYDIN- Günlük yaşamı olumsuz etkileyen fırtına çatıcıların işlerini yoğunlaştırırken, fırtınada il genelinde çok sayıda ev ve besihane çatısının zarar gördüğü belirtildi. Aydın’da fırtınanın etkili olduğu yüksek kesimlerde standartlara uygun yapılmadığı belirlenen birçok çelik çatı adı verilen çatılarda zarar oluşurken, yaşanan fırtınadan sonra sanayide de işlerin yoğunlaştığı belirtildi. Daha çok kış sezonunda yoğun olan çatıcılar yaz döneminde de fırtına nedeniyle yoğun günler yaşarken bazı vatandaşlar fırtınada çöken çatılardan dolayı hayvanların da zarar gördüğünü belirttiler.
Aydın’da hafta sonu gerçekleşen yağış ve fırtınanın izleri halen devam ediyor.

AYDIN- Günlük yaşamı olumsuz etkileyen fırtına çatıcıların işlerini yoğunlaştırırken, fırtınada il genelinde çok sayıda ev ve besihane çatısının zarar gördüğü belirtildi.

Aydın’da fırtınanın etkili olduğu yüksek kesimlerde standartlara uygun yapılmadığı belirlenen birçok çelik çatı adı verilen çatılarda zarar oluşurken, yaşanan fırtınadan sonra sanayide de işlerin yoğunlaştığı belirtildi. Daha çok kış sezonunda yoğun olan çatıcılar yaz döneminde de fırtına nedeniyle yoğun günler yaşarken bazı vatandaşlar fırtınada çöken çatılardan dolayı hayvanların da zarar gördüğünü belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.