Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Fırtına çam ağacını söktü

KÜLTÜR 25.01.2018 - 12:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4043+ kez okundu.
 

Fırtına çam ağacını söktü

Söke’de fırtına çam ağacını yerinden söktü

AYDIN-Aydın'ın Söke ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtınanın yerinden söktüğü asırlık çam ağacı evin üzerine devrildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün fırtına uyarısında bulunduğu Söke’de aşırı rüzgarın şiddeti nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı noktalarda çatı eşyaları ve bacaların fırtınaya karşı koymadığı bilgisi gelirken, dev çam ağacı da devrildi. Söke’nin Kemalpaşa Mahallesi 6 Eylül Caddesi üzeri orta refüjde yer alan 3 katlı bina boyundaki çam ağacı evin üzerine devrildi. Şans eseri yoldan kimsenin geçmemesi daha farklı bir tehlikenin meydana gelmesini önlerken, ağacın devrildiği ev sakinleri korkulu anlar yaşadı. Söke Belediyesi ekiplerince tedbir alınarak yol trafiğe geçici olarak kapatılırken; olay yerine elektrik dağıtım şirketinden ekip de çağrıldı. Söke Belediyesi ekiplerince budanan çam ağacı, yapılan çalışmayla kaldırıldı.
Söke’de fırtına çam ağacını yerinden söktü

AYDIN-Aydın'ın Söke ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtınanın yerinden söktüğü asırlık çam ağacı evin üzerine devrildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün fırtına uyarısında bulunduğu Söke’de aşırı rüzgarın şiddeti nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı noktalarda çatı eşyaları ve bacaların fırtınaya karşı koymadığı bilgisi gelirken, dev çam ağacı da devrildi.

Söke’nin Kemalpaşa Mahallesi 6 Eylül Caddesi üzeri orta refüjde yer alan 3 katlı bina boyundaki çam ağacı evin üzerine devrildi. Şans eseri yoldan kimsenin geçmemesi daha farklı bir tehlikenin meydana gelmesini önlerken, ağacın devrildiği ev sakinleri korkulu anlar yaşadı. Söke Belediyesi ekiplerince tedbir alınarak yol trafiğe geçici olarak kapatılırken; olay yerine elektrik dağıtım şirketinden ekip de çağrıldı. Söke Belediyesi ekiplerince budanan çam ağacı, yapılan çalışmayla kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.