Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Fırtına bekleniyor

YAŞAM 30.09.2015 - 16:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2963+ kez okundu.
 

Fırtına bekleniyor

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Cuma gününe kadar Ege Denizi’nde beklenen fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre; Ege Denizi’nde rüzgarın bugünden başlayarak Cuma günü öğle saatlerine kadar Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 7 ve kısa süreli olarak da 8 kuvvetinde 50-74 km/saat hızla fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Güney Ege’de ise kuzey ve kuzeybatı yönlerken 5 ila 6 kısa süreli olarak da 7 kuvvetinde 40-60 km/saat hızla fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Ege Denizi’nde fırtına nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklar olan deniz ulaşımında meydana gelebilecek aksamalara karşı denizciler ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.  
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Cuma gününe kadar Ege Denizi’nde beklenen fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre; Ege Denizi’nde rüzgarın bugünden başlayarak Cuma günü öğle saatlerine kadar Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 7 ve kısa süreli olarak da 8 kuvvetinde 50-74 km/saat hızla fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Güney Ege’de ise kuzey ve kuzeybatı yönlerken 5 ila 6 kısa süreli olarak da 7 kuvvetinde 40-60 km/saat hızla fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Ege Denizi’nde fırtına nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklar olan deniz ulaşımında meydana gelebilecek aksamalara karşı denizciler ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.